Despre noi

"Marea are o sete enorma si un apetit niciodata satisfacut." 

KVU_2264.JPG

Website-ul vacantalitoralbulgaria.ro ofera turistilor romani informatii pretioase si recenzii utile despre serviciile turistice prestate pe litoralul bulgaresc. Nu suntem agentie de turism.

Acest site ofera detalii despre locurile apreciate care pot fi vizitate in imediata apropiere a tarmului Marii Negre din Bulgaria. Ne dorim ca, prin recenziile oferite de catre membrii grupului nostru, sa ajutam alti turisti in alegerea unor vacante reusite.

Prin website-ul vacantalitoralbulgaria.ro rezervările se fac în regim de afiliere sau prin acceptarea ofertelor personalizate puse la dispozitia turistilor de catre agentiile de turism cu care colaboram. Promovam tour-operatori care sunt deschisi sa aprecieze ideile noastre si care doresc sa ofere turistilor romani oportunitati in rezervarea celor mai rentabile servicii. Promovam serviciile turistice prestate de catre hotelurile din Bulgaria care sunt dispuse, prin strategia proprie de marketing, sa puna la dispozitia exclusiva a membrilor comunitatii Litoral Bulgaria oferte dedicate sau oferte care sa contina discounturi/reduceri, astfel incat acestia sa beneficieze de cel mai bun raport pret/calitate.

 

Ne dorim ca, prin sprijinul colaboratorilor nostri, sa realizam concursuri interesante si sa lansam provocari din care sa rezulte informatii utile. Suntem in permanenta in contact cu toti membrii si raspundem solicitarilor in timp real.

Vom actualiza toate informațiile din website cât mai des, pentru a va tine la curent cu ofertele hotelurilor.

Toate informatiile prezentate in aceast website sunt cu caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale sau de alta natura. 

Contactati-ne

Adresa: Tarnava de Cris, Comuna Vata de Jos, nr. 129, judetul Hunedoara, Romania

CUI: 45215654

Va multumim pentru mesaj!