top of page

Noa

Contact

Phone: +359 700 20 909
Email: book@grifidhotels.com

Adresa

Hotel Noa, 9007 Zlatni pyasatsi, Varna, Bulgaria

Vezi recenzii

Descriere...

- Restaurantul principal este destinat pentru micul-dejun, prânz și cină. Vă punem la dispoziție prânzul târziu, unde se oferă pizza și burgeri pregătiți de bucătarul Paolo Marinuzzi;
- Restaurantul destinat fripturilor preparate de către bucătarul Mithat Denizedalan, cu experiență dobândită de la faimosul bucătar turc Nusret Gökçe. Aici se prepară selecție largă de feluri de carne de vită, cum ar fi Nebraska Angus din SUA, T-bone DUROC și Filet Mignon special provenită din crescătorii și ferme locale;
- Restaurantul italian este amplasat fix pe malul mării, iar preparatele realizate de bucătarul Paolo Marinuzzi, redefinesc calitatea unei porții de pizza, paste sau burgeri speciali;
- Restaurantul bulgăresc a-la-carte "Bread and Salt", situat la al doilea nivel, cu vedere panoramică la mare, care vă pune la dispoziție Fancy Egg Breakfast pentru micul dejun târziu cu Banitsa și Katma tradiționale bulgare. La cină se servesc mâncăruri bulgărești speciale, cum ar fi brânza verde din Cherni Vit, brânza de munte Rhodopy maturată 24 de luni, șuncă și alte delicatese speciale din regiunea Elenski, miere de casă de la Complexul nostru Eco Sherba și multe altele;
- Seara bucătarilor GRIFID la restaurantul "Chef Passion", unde bucătarii GRIFID prezintă meniurile lor consacrate și recomandări de asociere cu vinuri.
- Sky Bar, care oferă cocktailuri autentice preparate de însuși campionul barmanilor din Bulgaria.
- Waffle bar, unde fiecare vafă este o capodoperă de măiestrie culinară. Este lucrată cu dragoste până la perfecțiune, oferind un echilibru delicat între crocant și pufos, care se topește în gură cu fiecare mușcătură.
- Bubble bar cu o selecție de șampanii premium precum Moët & Chandon, Nicolas Feuillatte, vinuri spumante și seri Aperol Spritz.
- O listă cuprinzătoare de vinuri cu etichete premium și recomandări ale somelierului pentru asocieri perfecte.
- Designul piscinei infinity este planificat meticulos pentru a crea iluzia apei care se îmbină perfect cu mediul înconjurător. Marginea piscinei pare să dispară în depărtare, creând un efect vizual impresionant care sporește senzația de infinit și de expansiune.
- O experiență de observare a stelelor la balconul unui hotel oferă o oportunitate senină și încântătoare de a te minuna de frumusețea cerului nopții în confort și stil.
- Fie că vă bucurați de o seară romantică alături de partenerul/a dumneavoastră., fie că vă adunați cu prietenii și familia sau, pur și simplu, vă cufundați într-un moment de reflecție liniștită, experiența de observare a stelelor de la balconul hotelului creează amintiri de neuitat care vor fi prețuite ani de zile.
- Savurați o băutură la barurile Sky de la GRIFID Vistamar și GRIFID Encanto, unde vă veți cufunda într-o ambianță sofisticată, unde fiecare înghițitură este savurată în mijlocul unui cadru elegant.

Mai mult...
bottom of page