Iulia-Bahovski.png

MyBg - blog

Aici afli noutati si ce evenimente se intampla in Bulgaria, descoperi destinatii mai putin cunoscute, citesti despre traditii, despre vinuri, gastronomie si alte delicii bulgaresti.

20220701_054100.jpg

Eu sunt Iulia Bahovski, născută în România, crescută și în Bulgaria. Acolo am absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității Sf. Kliment Ohridski din Sofia.

În anii de studenție am vizitat locuri minunate în țara vecină, am întâlnit oameni excepționali despre care România nu știa mai nimic, iar ei nu știau mai nimic despre România.

Simțeam cât suntem de aproape unii de alții, dar în același timp departe. Ne-asemănăm mai mult, dar ne și deosebim. Ne-am completa frumos unii pe alții, dacă ne-am cunoaște mai bine și ne-am uita mai mult unii către ceilalți.
De-aici s-a născut dorința mea de-a apropia cele două țări, pe care le iubesc la fel de mult și care au încă foarte multe să-și spună una, alteia.
Și le ofer posibilitatea să facă asta prin proiectul digital #connectingRomania&Bulgaria care include două publicații online în care poți găsi povești despre locuri, oameni și-ntâmplări din cele două țări.
myro.biz este portalul în limba bulgară, în care prezint România ca destinație de business, turism și cultură cu tot ce are frumos și de valoare.
mybg.biz este portalul în care îți arăt Bulgaria, dincolo de clișee și prejudecăți, cu oameni, fapte, locuri inedite despre care nimeni altcineva nu-ți povestește.
Aici afli noutăți și ce evenimente se întâmplă acolo, descoperi destinații mai puțin cunoscute, citești despre tradiții, despre vinuri, gastronomie și alte delicii bulgărești.

Tot aici te invit să citești la rubrica „Interviuri”, conversații cu profesioniști din diferite domenii, antreprenori, români care trăiesc în Bulgaria, bulgari care trăiesc în România sau pur și simplu oameni care creează punți între cele două țări.

Afacerile sunt și ele la loc de cinste. Găsești pe site, vești și povești despre companii, produse, servicii, manageri, oameni cu experiență de business în cele două piețe.

Dacă te regăsești și tu în cele ce am scris și ai o poveste pe care vrei s-o faci cunoscută în România și/sau în Bulgaria, sau ai idei cum să colaborăm în diferite proiecte, dă-mi un semn pe i.bahovski@myro.biz

Hai să ne cunoaștem și să scriem împreună povești care apropie cele două maluri ale Dunării. Am alături de mine în ambele țări, o mică echipă de români și bulgari, care fac lucrurile să se întâmple în cel mai bun mod posibil.

Mă găsești și pe Facebook și pe LinkedIn, dar și ca autor contributor pe Republica.

Cu bucurie aștept să ne cunoaștem!

Iulia

PS: Pentru mai multe articole interesante, accesați MyBg.biz!