Cele mai luxoase apartamente din Nisipurile de Aur!

Situat in locul in care golful Varna imbratiseaza plajele aurii ale statiunii, „Argisht Partez” este o bijuterie unica care va va oferi un sentiment de vara romantica si exotica.
Aici veti gasi o ospitalitate calda si veti avea parte de o vacanta de neuitat in mijlocul unei oaze cu palmieri si a unui parc unic. 

Apartamentele spatioase va vor crea un sentiment de calm si confort, ceea ce va transforma vacanta dumneavoastra intr-o experienta placuta. Cu parcul sau magnific, cu serviciile bune si cu experienta profesionala a angajatilor „Argisht Partez” va va impresiona, cu siguranta!

Argisht Partez

ArgishtPartez_Logo.png
Calm Sea
sunbeds.jpg
Calm Sea

Situat in Nisipurile de Aur, la 17 km nord-est de capitala maritima a Bulgariei - Varna, la 150 de metri de coasta si la 21 de km de Aeroportul Varna, Argisht Partez ofera o oportunitate excelenta atat pentru o vacanta la mare cu familia si cu prietenii , cat si pentru intalniri sau calatorii de afaceri. Pentru echipa de profesionisti intotdeauna a fost o onoare sa-i intampine pe oaspetii hotelului Argisht Partez intr-o atmosfera placuta si de neuitat.

La dispozitia dumneavoastra sunt patru piscine in aer liber, sala de sport, loc de joaca, precum si animatorii nostri pentru sport si pentru activitati dedicate copiilor.

Locațiile noastre de lux

Argisht Partez dispune de studiouri mobilate modern, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare. Camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat individuale si cu bucatarii utilate complet.

Vedere :  Piscina sau mare

Dimensiune : 40 m2

Capacitate : 3 persoane

Facilitati : TV,  seif, uscator de par, Wi-Fi gratuit, dus, telefon.

Camerele sunt confortabile si insorite, cu balcoane spatioase.