Calm Sea

Politica de confidentialitate - GDPR

Politica de confidentialitate

 

     Intelegem si respectam importanta datelor dvs. personale. In aceasta sectiune va vom explica cum obtinem, stocam si utilizam datele dumneavoastra. Asadar, va rugam sa cititi toata informatia de mai jos pentru a fi la zi cu ce se intampla cu datele dumneavoastra.

 

Cine colecteaza datele dumneavoastra personale?

     vacantalitoralbulgaria.ro colecteaza datele dumneavoastra personale in vederea indeplinirii serviciilor turistice oferite de catre agentiile de turism cu care colaboram.  

     Care sunt datele personale pe care le colectam ?

In vederea indeplinirii serviciilor turistice oferite de catre agentiile de turism cu care colaboram si in vederea prestarii de servicii turistice, emiterii de oferte personalizate, va solicitam datele dvs. pentru a atinge acest scop, urmand ca relationarea dintre acestea si dvs, in calitate de clienti, sa fie directa.

     Printre principalele date personale colectate fara a se limita la acestea, se numara: numele, prenumele, e-mailul, numarul de telefon, preferintele personale, varsta copiilor.

Modul in care colectam datele:

  • in urma solicitarilor de oferte, telefonic, prin e-mail, prin completarea formularelor de contact, formularelor de cerere oferta, formulare pentru feedback.

  • cand accesati site-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor - google analytics.

Dezvaluirea datelor despre utilizatori catre parti terte: 

  • furnizorilor de asigurare, de transport, turistice, pentru functionarea afacerii (furnizori servicii telefonice, IT, e-mail, web developing, hosting, marketing, contabilitate).

  • pentru respectarea obligatiilor legale: indicarea unor posibile acte criminale sau amenintari la adresa sigurantei publice catre o autoritate competenta

  • furnizarea de informatii unor terte parti, cum ar fi Google Inc., Facebook. Google colecteaza informatii prin utilizarea Google Analytics, Google AdSense si Google AdS pe website-ul nostru. Google si Facebook, utilizeaza aceste informatii, inclusiv adresele IP si informatiile din cookie-uri, pentru mai multe scopuri, cum ar fi imbunatatirea calitatii serviciilor noastre si a experientei dumneavoastra de navigare. Informatiile sunt colectate de Google si Facebook in mod anonim.

  • vom dezvalui informatiile dvs. doar agentiilor de turism cu care colaboram.

  • vom dezvalui minimul necesar de informatii pentru a se putea crea o oferta. 

A. Datele personale furnizate de tine

     Cand soliciti o oferta de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, Facebook sau orice retea de socializare, etc.), iti vom cere sa ne furnizezi informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email.

​      In cazul in care serviciile alese de tine sunt legate de  o asigurare de calatorie, vom retine, de asemenea, informatii legate de asigurare: destinatia, perioada acoperita, pretul asigurarii, detaliile cu caracter personal asigurate.

Cand te abonezi la Newsletter-ul vacantalitoralbulgaria.ro, iti vom cere sa ne furnizezi adresa ta de email.

Cand ne scrii, folosind formularele de pe site-ul nostru, iti cerem sa ne furnizezi datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon, varsta copiilor, preferinte.

B. Datele cu caracter personal pe care le colectam automat

    Cand vizitezi website-ul vacantalitoralbulgaria.ro, colectam automat anumite informatii, care includ informatii cookie, mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, date analitice.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre vacantalitoralbulgaria.ro

     vacantalitoralbulgaria.ro utilizeaza informatiile tale cu caracter personal stocate - detaliile furnizate la inregistrare si activitatea pe care ai desfasurat-o pe site-ul nostru - in special pentru a iti usura accesul pe site, pentru a imbunatati produsele si serviciile si pentru a te informa cu privire la ultimele produse si servicii de care esti interesat.

Este posibil sa folosim datele tale cu caracter personal exclusiv pentru urmatoarele scopuri:

A. Furnizarea serviciilor noastre

     In primul rand, folosim datele tale cu caracter personal pentru a iti furniza serviciile de calatorie pe care le-ai comandat.

B. Comunicarea cu tine

     Utilizam datele tale cu caracter personal pentru a te contacta in legatura cu serviciile pe care le-ai achizitionat de la noi. Este posibil sa te contactam prin email, posta, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informatiile de contact pe care ni le-ai impartasit anterior si de metoda prin care ne-ai contactat.

C. Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor tale personale

     Luand in considerare faptul ca ai dreptul sa cunosti scopul prelucrarii datelor tale cu caracter personal, te vom informa anterior prelucrarii datelor tale cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care ne-ai divulgat datele tale cu caracter personal.

Consimtamantul tau

      Folosim datele tale cu caracter personal pe baza consimtamantului tau specific pentru a solicita oferta personalizata. Poti sa iti retragi consimtamantul informandu-ne printr-un email la [litoralbulgaria@yahoo.com].

Durata stocarii

     Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.

     Datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand iti retragi consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date. Cu toate acestea, vom retine datele tale cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa te aparam pe tine sau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate.

Securitatea datelor cu caracter personal

     Datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT(sistem de operare si programe licentiate-actualizate permanent, etc.) si masuri de securitate corespunzatoare actualizate permanent. 

Daca descoperim orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile tale, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Vei fi informat cu privire la incalcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile tale.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai urmatoarele drepturi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

  1. Dreptul de a iti accesa propriile date cu caracter personal.

  2. Dreptul de a iti corecta propriile date cu caracter personal inexacte.

  3. Dreptul de a restrictiona prelucrarea propriilor date cu caracter personal.

Acest drept este disponibil pentru tine atunci cand:

  • contesti exactitatea propriilor date cu caracter personal pe care le prelucram;

  • prelucrarea datelor tale cu caracter personal este nelegala;

  • nu mai avem nevoie de datele tale cu caracter personal, in scopul prelucrarii, insa acestea iti sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

  • te-ai opus cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor tale.

    In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa iti exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la [litoralbulgaria@yahoo.com].

     Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

 

Amendamente la Politica de protectie a datelor personale

      In cazul in care hotaram modificarea prezentei notificari, pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor tale cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

      Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi cu privire la datele tale cu caracter personal si pentru ca ai alocat o parte din timpul tau citirii notificarii noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

     Te rugam, nu ezita sa ne contactezi daca ai intrebari legate de datele tale cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date.