Calm Sea

Politica de retur a produselor

Site-ul www.vacantalitoralbulgaria.ro comercializeaza prosoape personalizate cu sigla si logo-ul firmei SC Ayam&Xelam SRL. 
Potivit legislatiei in vigoare, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie prin intermediul postei la adresa Tarnava de Cris, nr.129, jud. Hunedoara (SC Ayam&Xelam SRL)  sau email la adresa de contact office@vacantalitoralbulgaria.ro, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. In acest sens, se poate folosi un model de formular de retur

 

Costurile ce revin Cumparatorului sunt cheltuielile legate de transport / returnarea produselor, care se va face la adresa indicata de SC Ayam&Xelam SRL.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii.

 

Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice sau urme de folosire, etc.

 

Restituirea costurilor se va face in termen de cel mult 14 zile de la receptionarea produselor. In acest sens, clientul va trebui sa furnizeze catre SC Ayam&Xelam SRL un cont bancar in care sa se poata vira sumele corespunzatoare returului.

 

Cumparatorul suporta costurile de returnare si este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, a caracteristicilor si a functionarii produselor.

Livrarea

Livrari nationale

Livram intotdeauna produsele de pe www.vacantalitoralbulgaria.ro prin curier rapid, pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Livrarea este gratuita.

Procesam comenzile in ordinea primirii lor. Termenul standard de expediere a comenzii este de 7 zile lucratoare, la care se adauga termenul de transport al curierului.

In perioadele comerciale de varf (sezon estival) sau in unele din perioadele in care personalul nostru este in concediu, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, vom afisa in mod vizibil pe www.vacantalitoralbulgaria.ro  termenele si conditiile de livrare si / sau va vom anunta imediat dupa plasarea comenzii, telefonic sau prin email.

Cum platesc

Plata produselor de pe www.vacantalitoralbulgaria.ro se poate face ramburs, la livrarea coletului de catre curier.