top of page

Argisht Partez, 2022

Actualizată în: 28 nov. 2022


"Aventurierilor,

Cum va spuneam, am fost si am vizitat Argisht Partez Hotel All Inclusive din Nisipurile de Aur. Inca de cum ne-am apropiat, am observat turisti care treceau pe langa hotel si admirau arhitectura impresionanta a acestuia. Este un hotel nou, construit in anul 2018 si este capodopera statiunii si poate a intreg litoralului bulgaresc. Imprejmuirea cladirii se evidentiaza prin garduri de verdeata amenajate cochet astfel incat sa ofere o intimitate aparte. De cum am intrat in incita complexului, am fost placut surprinsi de barul de la piscine care este amenajat intr-un mod spectaculos, plin de verdeata, ofera o atmosfera de liniste si de un calm de neinchipuit. Hotelul este renumit pentru ca ofera oaspetilor acel calm de care ai nevoie in concediu si astfel senzatia de relaxare este totala. Ne-au atras atentia piscinele care sunt amplasate pe 3 niveluri cu o apa limpede si luminate frumos noaptea. Check in se face dupa ora 15.00, iar check out se face pana in ora 12.00. La receptie gasiti un bancomat. Hotelul dispune de 10 intrari. In cadrul hotelului sunt si camere sau apartamente detinute de catre proprietari privati.

Camerele sunt deosebit de spatioase, iar apartamentele nu au egal, le puteti vedea in videoclip, complet utilate, iar 2 dintre apartamentele hotelului dispun chiar de 2 bai. Exista si piscina pentru copii mici, dar este cu apa neincalzita. Exista loc de joaca pentru copii situat in exterior. Pentru proceduri de Spa, hotelul colaboreaza cu Hotelul Astoria, amplasat peste drum.

Am gasit o atmosfera linistita, calma, cu foarte multi turisti zambitori care se relaxau la piscina. Hotelul nu dispune de plaja privata. Avem o scurta prezentare a produselor de la masa de pranz, dar nu am insistat deoarece servirea era in curs de desfasurare. Parcarea este pazita si suficienta pentru toti turistii.

Personalul hotelier este foarte atent in orice privinta, iar la receptie am intalnit o angajata care vorbea limba romana. La barul la piscina gasiti bauturi autohtone, iar berea e buna.

Toate facilitatile ofera un raport pret/servicii turistice foarte bun, adica un hotel de 4 stele si un serviciu all-inclusive care isi merita banii. Este un hotel special, unde cuvantul de ordine este liniste si relaxare. Va mai scriem, cum ne mai aducem aminte... Va multumim ca sunteti aici!

Hotel Argisht Partez, partener Litoral Bulgaria!" Gianina #argishtpartez





42 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page