top of page

Astor Garden, Sf. Constantin și Elena, iulie, 2022

Actualizată în: 19 ian. 2023

Salut.

Review nr 2.

Astor Garden - Sf. Constantin si Elena.

Am ajuns la ora 11:00. Check-in se face la ora 15:00 noi am fost cazati pe la ora 13:00, erau multe persoane care asteptau. Pe la ora 14:00 am coborat si nu mai era nimeni.

Hotelul este mare, impunator, "ca un castel", avand in jurul lui tunuri pozitionate spre mare si un golfulet foarte misto si foarte ok organizat.

Camerele sunt ok, mari, spatioase, curate. Noi am avut camera cu vedere "in spate" si am primit cu vedere la mare, nu ne-am suparat la deloc.

In mini-bar aveti bauturi alcoolice, de toate felurile, suc, bere, vin, toate contra cost. Free este doar o sticla de apa de 1,5 l, cafea (6 capsule dulce gusto), 2 pliculete de ceai si 4 de zahar. Prosoape, aspirat, necesarul de la baie si ce este free la minibar se schimba zilnic.

Mancarea foarte buna, multe feluri la toate mesele, toata lumea pleca multumita, chiar si pretentiosii. Bautura destul de ok, erau anumite bauturi free si restul de bauturi din import contra cost (o sa vedeti in poze bauturile free). Tonomate pentru cafea, apa plata/minerala, suc, bere si vin.

Au 3 piscine exterioare: una mare neincalzita si 2 mici pt copii incalzite (28-30°C) una de 60 cm si una de 90 cm. Cea de 90 de cm cred ca avea peste 35°C fiind pozitionata in soare. Are piscina interioara (a plouat intr-o seara si ne-am bucurat de ea). Sala de fitness, un loc mic de joaca afara cu 2 leagane si un topogan. Biliard, masa de ping pong, mini fotbal si masa de mini hockey in interior si langa exista o camera mica pentru cei mici cu fel si fel de jucarioare (destul de neintretinuta).Plaja privata este undeva in stanga hotelului(3-4 min de mers) destul de micuta, dar ok. Nu se platesc sezlong, exista mini-bar cu cafea, apa, suc, bere, fructe si niste croasante.

Activitate pentru copii = 0. Nimic, din pacate.

Ca o mica comparatie cu reviewul trecut (HVD Viva Club) chiar daca Viva Club nu sunt langa plaja si sunt de 4 stele la beach bar se poate manca foarte bine si activitatile pentru copii sunt foarte multe, ceea ce e din punctul meu de vedere e mult peste Astor (5 stele), la capitolele spuse. Daca era pozitionat langa plaja Viva Club, erau net peste ei, parerea mea.

PS: Urmeaza Effect Grand Victoria pe 1 august. Voi reveni cu un review si de acolo, ulterior.

Vacanta a fost achizitionata de la

#TravelPlannerTravel Planner ca si cea de anul trecut si cea care urmeaza

PS 2: La plecare ne-am oprit in Varna (delfinariu si zoo) le recomand pe cele din tara.

Imi pare rau ca nu am facut mai multe poze.

Pentru alte raspunsuri, va astept cu intrebari.69 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page