top of page

Bilyana Beach, septembrie 2023

Actualizată în: 31 ian.

"Bună ziua. 16-18 septembrie la Bilyana Beach

Am ajuns undeva în jurul orei 11:30, domnul de la parcare (foarte amabil) ne-a găsit un loc unde sa parcăm și apoi a venit cu noi la recepție să facem check-inul, ca apoi să ne ia bagajele și să ni le ducă în cameră.

În timp ce făceam check-inul, dânsul ne-a adus un pahar de suc foarte bun (nu știm dacă așa procedează cu toți clienții Bilyana sau a fost așa cu noi). Recepționerul, de asemenea, foarte drăguț și el, nu știa ce să mai zică, ca să ne fie nouă bine.

Hotelul dispune de 4 lifturi. Hotelul este amplasat pe plajă. Personalul este foarte amabil.

Ajunși în apartament, am rămas plăcut surprinși. Apartamentul foarte spațios, curat, și cu vedere laterală la mare. Minibar reumplut zilnic, la fel și curățenia se face în fiecare zi (șters praf, schimbat prosoape, spălat pe jos).

Plaja - destule șezlonguri pentru toată lumea. Lângă există și un beachbar, unde se găsesc băuturi alcoolice cât și nealcoolice. (Deschis de la ora 10:00 până la ora 18:00).

Intrarea în mare este lină. Plaja este minunată.

Parcarea - sunt locuri in fața hotelului, dar cred că mai este o parcare aproape de hotel, deoarece din ce am văzut nu dispune de o parcare foarte mare (contra-cost 15leva). Lobby barul - sunt aceleași băuturi ca la beach bar (deschis de la ora 8:00 până la ora 23:00). Se poate merge pe nisip până ajungeți la faleza și de acolo o puteți lua pe jos până în centrul vechi, noi am făcut 15-20 de minute. La snackbar se găsesc clătite, pizza, înghețată, cartofi prăjiți , sandwich, burger. Mâncarea foarte bună, ai de unde alege să mănânci (carne făcută la grătar în fața ta), carne de pui, de porc, de vițel, paste, cartofi (prăjiți, la cuptor, cu sos), orez, legume, pește și multe alte specialități. Prăjiturile de asemenea sunt foarte bune. Piscinele frumoase și curate. Hotelul are și o sală de fitness, destul de mare. Divertismentul a fost ok. Per total a fost o vacanță frumoasă și recomandăm cu drag BILYANA BEACH." Erika #bilyanabeach


38 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page