top of page

Hotel Grifid Bolero, iunie, 2022

"Suntem la Grifid Bolero.

Va las cateva imagini si daca aveti intrebari, o sa va raspund cand ajung la telefon (rar).

Concluzii, spun eu obiective:

Hotelul este vechi (exteriorul nu o arata) si faptul ca este situat langa fratele sau Vistamar (modern si renovat) face sa iasa in evidenta si mai tare acest aspect...dar stiam cum arata si am ales in cunostinta de cauza.

Pretul a fost decisiv, ca oricum in camera venim doar la somn seara. Am avut ceva peripetii in prima noapte (n-am putut dormi din cauza unor zgomote cauzate de un motor defect al unui aparat de pe cladire) dar a doua zi ne-au schimbat camerele si a fost bine.

Curatenie se face, mereu vezi "furnicute" facand cate ceva.

Mancarea este normala pentru un all inclusive...nu e un meniu spectaculos dar mancarea este diversificata, are gust, este gatita corect, condimentata fix cat trebuie, nu mi-a creat niciun disconfort digestiv (de regula cand mananc la restaurant, am probleme cu digestia dar aici mi-a picat foarte bine mancarea). Deserturile foarte bune si multe, comparabile cu Turcia (multe si bestiale feluri de baklava, torturi fel de fel, deserturi la pahar, mini-eclere, mousse-uri, fursecuri, rulade, tot ce iti doresti). Minimum 5-6 feluri de fructe proaspete la fiecare masa.



Bauturile slabe calitativ, locale, dar asa e cam peste tot in Bulgaria (exceptand hoteluri ca Reina del mar, care au bauturi de import si sucuri la sticlute individuale).

Gustarile slabute si insuficiente (le-am incercat doar in prima zi ca am facut check-in la 14.00, dar am mai tras cate un ochi cand am trecut pe acolo), inghetata in schimb buna.

Pentru un hotel de 4 stele, m-a surprins (neplacut) faptul ca nu am avut halat de baie, papuci de casa de unica folosinta, chit cu betisoare de urechi, lotiune de corp, periute de unica folosinta etc. (le-am avut la hoteluri mai slab cotate). Doar un sampon&gel de dus 2 in 1 la cada si un sapun de maini la chiuveta. Recomand sa va luati uscator de par de acasa daca aveti par lung si des. Prosoapele se schimba daca le lasi pe jos.

Minibar gratuit cu apa plata (1.5 l), Mirinda, Pepsi, bere ce se reumple zilnic daca consumi bauturile.

Angajatii amabili, vorbesc si inteleg engleza (chiar si romana). Multe activitati pentru copii, seara mini-disco, animatia pentru adulti slabuta. Am savurat in schimb aqua gym-ul.

Aqua-park-ul frumos dar destul de aglomerat...nu se compara cu cel din Albena dar e potrivit pentru copiii de toate varstele.

Zona de piscine foarte frumoasa, relaxanta, apa curata, spatiul verde foarte bine intretinut. Am mancat doar la restaurantul principal si la cel de la terasa de langa piscina, nu am incercat a-la- carte.

Copaci mari, vegetatie, flori, umbra in curtea interioara. Apa normala pentru perioada in care am fost (dimineata mai rece, de la pranz mai calda).

Sezlongurile la plaja insuficiente, umbrelele prea mici pentru a asigura umbra pentru doua sezlonguri. La piscina era ceva mai bine. Nisipul foarte fin, marea curata, intrarea in mare mai abrupta decat in Albena. Zilele astea s-au schimbat sezlongurile la plaja cu unele noi si mai comode.



Daca cautati liniste si odihna la plaja, nu o sa le aveti. Este galagie pentru ca e inghesuiala (5 randuri de sezlonguri pentru 2 hoteluri) si zumzetul ala permanent te scoate din zen-ul indus de valuri...nici macar la rasarit nu am putut savura linistea,pentru ca majoritatea ieseau sa isi rezerve sezlongurile si erau cu mult chef de vorba. Dupa ora 8 dimineata nu mai gaseai niciun sezlong liber pana seara, asadar a fost pe modelul "primul venit-primul servit" si ceilalti fie cu prosopul pe nisip, fie la piscina. Plaja este mult prea mica pentru cele doua hoteluri mari (Vistamar si Bolero) si pentru cei ca noi care merg la mare pentru mare, asta a fost un minus.

La majoritatea tarabelor am platit cu Revolut sau cu lei (tot ce am cumparat cu lei a fost la cursul 1 leva=2.6 sau 2.7 lei, ceea ce a fost impresionant de bine...parerea mea e ca nu merita sa schimbi leva si sa ramai cu ei...te descurci cu un card si cu lei). Pana si tipul care facea poze pe plaja avea POS cu el.

La hotel am platit cu Revolut si parcarea la Astoria (acolo ne-au directionat) am platit-o cu cardul Visa.

Ca si concluzie, raport calitate-pret bun, caci mereu trebuie sa te raportezi si la cat ai dat. Eu consider ca am primit ceea ce am platit, cu varf si indesat. A fost prima experienta la un hotel din lantul Grifid si probabil vom mai incerca si altele...dar urmatoarea iesire la mare vreau sa fie intr-o statiune linistita si aerisita, eventual fara muzica pe plaja." Alina #bolero



77 afișări
bottom of page