top of page

Hotel HVD Club Bor, iulie, 2022

"Buna ziua! Vreau va las si eu o recenzie mai detaliata pentru #HVDClubBor Sunny Beach.

Perioada a fost 9-15 iulie, oferta prin agentia Travel Planner, 2 adulti si 2 copii, 6 nopti/817 euro, ultra all inclusive.

Din punctul meu de vedere isi merita pe deplin nota mare de pe Booking.

Servicii foarte bune, personal extrem de amabil, primitor, atent.

Parcarea gratuita, la umbra si pazita.

Primirea cu sampanie si suc pentru copii.

Camerele mari, spatioase, foarte curate, AC, mobilier modern, 2 paturi de o persoana, un pat pliant si patut pentru copil mic. Baia curata, moderna, dotata cu uscator de par, produse de igiena corporala, prosoape.

In camera minibar reumplut in fiecare zi, expresor pentru cafea, tv, semnal WIFI foarte bun (ca de altfel in toata incinta hotelului).

Curatenie zilnica, schimbat prosoape, lenjerie. Din punctul meu de vedere, curatenia este punctul forte in acest hotel, atat in camere, cat si la restaurant, piscina si oriunde in incinta.

Mancarea variata (peste, fructe de mare, pui, curcan, vita, rata, iepure, porc, garnituri, salate, aperitive, paste, pizza, dulciuri), foarte buna, proaspata. Bauturile bune si variate. Au fost si seri cu mancare cu specific. Exista stand cu mancare pentru bebelusi si copii.

De asemenea, este un restaurant a-la-carte cu specific italian pentru care este necesara rezervare.

Hotelul are si servicii de spa si relaxare contra cost. Nu am beneficiat de acestea, nu stiu detalii.

Piscina pentru adulti cu apa cam rece, acest lucru probabil din cauza faptului ca se afla inconjurata de copaci si este mai in umbra o buna parte din zi. La piscina beneficiezi de sezlong, umbrela, prosop. Exista si bar cu bauturi si cocktailuri, dar si gustari. Animatie la piscina.

Piscina pentru copii cu apa neincalzita.

Un mic loc de joaca pentru copii, teren de baschet/volei, un club pentru copii, seara discoteca copiilor o jumatate de ora.

Animatia pentru adulti ar trebui un pic imbunatatita.. Am vazut seri de karaoke, bingo, disco.... Nu neaparat pe placul nostru...

Hotelul nu are plaja privata.

Pana la plaja am facut maximum 5 minute mers pe jos, chiar si cu copii mici dupa noi, deci destul de aproape. Se trece prin parcul de distractii care nu functioneaza pe timp de zi.

Am avut camera cu vedere spre piscina si parcul de distractii si pot spune ca seara este destul de multa galagie (fiind practic in centrul statiunii). Dar cu usile inchise la balcon nu am avut probleme cu somnul copiilor.

Un minus ar fi faptul ca la momente de varf (de exemplu in timpul programului de masa) cand se aglomereaza hotelul, cele doua lifturi faca fata destul de greu. Timp de asteptare destul de mare uneori.

As caracteriza acest hotel ca o oaza in mijlocul agitatiei din statiune: multa vegetatie, liniste, atmosfera intima si calda, potrivita pentru familii cu copii. Oricand am reveni cu mare drag, caci am avut o vacanta reusita pentru prima experienta in Bulgaria.

Daca am omis ceva, va stau la dispozitie cu intrebari." Alexandra #hvdbor





16 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page