top of page

Hotel Kristal, iulie, 2022

Actualizată în: 5 dec. 2022

"Salutari de pe Litoral Bulgaria, aventurierilor

Cum va spuneam, am fost si am vizitat Hotelul Kristal din Nisipurile de Aur, hotel partener Litoral Bulgaria. Am ajuns in prima parte a zilei, cand inca se faceau check-in si am putut sa observam turisti care, desi au ajuns mai devreme, au primit bratarile si imediat au avut acces la toate facilitatile hotelului pana cand camera era pregatita, la ora 15.00.

Hotelul este unul cochet, ingrijit si curat, iar ce ne-a atras atentia este amplasarea deoarece este pozitionat intr-o mare "gradina" fiind inconjurat de foarte mult verde, copaci, braduleti toaletati frumos si atractiv. Mai mult in interiorul complexului e plin de flori care mai de care. Trandafirii sunt parca regii zonei. Am gasit o atmosfera linistita, calma, cu foarte multi turisti zambitori care se relaxau la piscina. Bucuria copiilor care se jucau in piscine completa peisajul de vacanta si de bine-dispunere. Nu am vrut sa deranjam si am solicitat sa va prezentam preparatele culinare, inainte de inceperea programului de servire. Am intrat intr-una din camere si aveti prezentarea acesteia in filmulet. Zona de lobby este una generoasa, unde se servesc bauturi si unde exista si un mini-market si un birou exchange.

Parcarea costa 20 de leva pe zi. Camerele sunt spatioase, cu seif, minibar si sunt curatate zilnic, de fapt este un hotel care este definit de cuvantul curatenie. Timpul in care parcurgeti distanta pana la plaja este de 10 min. La Kristal gasiti servicii de spa, salon de infrumusetare, masaj, piscina interioara incalzita la inceputul si la sfarsitul sezonului. Personalul hotelier este foarte atent in orice privinta. Exista un bar la piscina unde gasiti bauturi autohtone. Preparatele sunt realizate cu ingrediente de calitate, sunt gustoase si le vedeti in filmulet. Au si un loc special pentru copii dar acesta va fi disponibil de saptamana viitoare.

Am remarcat 2 dintre piscinele exterioare ca fiind la niveluri diferite, ceea ce e foarte interesant.


In fiecare seara sunt organizate activitati atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Am uitat sa va mai zicem ca undeva la subsol au o zona cu jocuri video pentru copii si o masa de biliard pentru adulti unde se poate sta pana tarziu, neinfluentand activitatile din hotel.

Toate facilitatile ofera un raport pret/servicii turistice foarte bun, adica un hotel de 4 stele si un serviciu all-inclusive care isi merita banii. Va mai scriem, cum ne mai aducem aminte...

Va multumim ca sunteti aici!


74 afișări

Comments


bottom of page