Hotel Kristal, 2022

"Salutări de pe Litoral Bulgaria , aventurierilor

Cum vă spuneam, am fost și am vizitat Hotelul Kristal din Nisipurile de Aur, hotel partener Litoral Bulgaria. Am ajuns în prima parte a zilei, când încă se făceau check-in și am putut să observăm turiști care, deși au ajuns mai devreme, au primit brățările și imediat au avut acces la toate facilitățile hotelului până când camera era pregătită, la ora 15.00. Hotelul este unul cochet, îngrijit și curat, iar ce ne-a atras atenția este amplasarea deoarece este poziționat într-o mare "grădină" fiind înconjurat de foarte mult verde, copaci, braduleți toaletați frumos și atractiv. Mai mult în interiorul complexului e plin de flori care mai de care. Trandafirii sunt parcă regii zonei. Am găsit o atmosferă liniștită, calmă, cu foarte mulți turiști zâmbitori care se relaxau la piscină. Bucuria copiilor care se jucau în piscine completa peisajul de vacanță și de bine-dispunere. Nu am vrut să deranjăm și am solicitat să vă prezentăm preparatele culinare, înainte de începerea programului de servire. Am intrat într-una din camere și aveți prezentarea acesteia în filmuleț. Zona de lobby este una generoasă, unde se servesc băuturi și unde există și un mini-market și un birou exchange Parcarea costă 20 de leva pe zi. Camerele sunt spațioase, cu seif, minibar și sunt curățate zilnic, de fapt este un hotel care este definit de cuvântul curățenie. Timpul în care parcurgeți distanța până la plajă este de 10 min. La Kristal găsiți servicii de spa, salon de înfrumusețare, masaj, piscină interioară încălzită la începutul și la sfârșitul sezonului. Personalul hotelier este foarte atent în orice privință. Există un bar la piscină unde găsiți băuturi autohtone. Preparatele sunt realizate cu ingrediente de calitate, sunt gustoase și le vedeți în filmuleț. Au și un loc special pentru copii dar acesta va fi disponibil de săptămâna viitoare. Am remarcat 2 dintre piscinele exterioare ca fiind la niveluri diferite, ceea ce e foarte interesant.


În fiecare seară sunt organizate activități atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Am uitat să vă mai zicem că undeva la subsol au o zonă cu jocuri video pentru copii și o masă de biliard pentru adulți unde se poate sta până târziu, neinfluențând activitățile din hotel.

Toate facilitățile oferă un raport preț/servicii turistice foarte bun, adică un hotel de 4 stele și un serviciu all-inclusive care își merită banii. Vă mai scriem, cum ne mai aducem aminte... Vă mulțumim că sunteți aici!

Kristal hotel, parteneri Litoral Bulgaria" Gianina #kristal


5 views