top of page

Hotel Tiara Beach, Sunny Beach, august, 2022

"Buna ziua!

Revin si eu cu o recenzie pentru hotelul Tiara Beach din Sunny Beach. Este prima data cand am fost in Bulgaria, nu am stiut la ce sa ne asteptam, dar a fost un sejur minunat, nu am crezut ca o sa fie asa de frumos. Este un hotel foarte frumos de 4 stele, din punctul meu de vedere merita 5 stele.

Camerele sunt mari, noi am avut camera dubla standard cu vedere la parc, dar se vedea si marea. Balconul este mare, 2 scaune, masuta si uscator pentru haine. Curatenie se face in fiecare zi, prosoapele s-au schimbat incepand cu a 3-a zi, in fiecare zi, pentru ca nu le-am folosit pana atunci pe ale lor, lenjeria se schimba la 3 zile (daca exista cineva care vrea sa stie si asta).

Mancarea foarte buna si foarte diversificata. In fiecare zi exista si alte preparate. Sejurul incepe cu pranzul si se termina cu micul dejun. Multe feluri de paine, dimineata multe produse de panificatie (croissante, strudele), cereale, lapte, dulceata, cozonac, omleta, oua ochiuri, Nutella alba si neagra, mini clatite, ciuperci, rosii coapte, iaurturi, fructe, legume multe, tot felul de mezeluri, cascaval, pui, porc, peste la gratar, cripsy, cartofi prajiti, copti, paste si sosuri pentru ele, ciorbe, supe creme, crutoane, biscuiti, amestecuri de legume/cu orez/cu pui, porc, orez cu spanac am vazut, orez simplu, pizza, multe prajituri, baclava, torturi (acestea se termina imediat) sunt foarte bune toate.

Intr-o seara au fost si creveti, foarte multe feluri de peste, bacon, masline, inghetata la fiecare masa sucuri la dozator bune toate (mai ales cherry, apple si coke care are acelasi gust cu pepsi/cola noastra) apa, sucuri naturale dimineata (portocale, ananas, mere), cafea de tip nescafe la aparat, au si ciocolata calda, poti face si ceai, zahar, miere. Snack bar cu gofre, pizza, hot-dog, cartofi prajiti, salate, prajituri.

Piscina este foarte mare si curata, in fiecare seara se curata si nu miroase a clor, adancimea maxima este de 1,65 m, zona pentru copii, piscina cu tobogane pentru adulti si copii, sezlonguri si la piscina cu tobogane si la cealalta foarte multe. Gasesti la orice ora sezlong, cu toate ca se ocupa de cu seara sau dimineata cu prosopul (si nu sunt ocupate de romani,ci majoritatea sunt straini), sunt si prosoape la piscina, bar de unde va puteti lua orice, cu alcool sau fara, sucuri, apa, inghetata. Exista bar si in hol gratuit, au si bauturi de import dar nu stiu daca sunt contra-cost.

Exista 4 lifturi, 2 exterioare si 2 interioare, scari.

Hotelul este format din mai multe corpuri, cu 4-5-6 etaje.

Noi am stat la etajul 6, apa calda venea in majoritatea timpului repede, mai exista si intervale de 15-20 de minute la anumite ore, cand toata lumea face dus cand vine mai greu apa, doar o data am patit, dar nu cred ca e un minus,absolut deloc, mai ales ca eram la etajul 6.

Au si parcare, noi am gasit cum am ajuns, pot spune ca am avut putina bafta, am platit 15 leva/noapte.Tot personalul este foarte dragut si zambitor. Am ajuns la 10:25, am intrat, s-au facut formalitatile necesare, ni s-au pus bratarile si de atunci am avut acces la piscina, bar, tobogane, snack-bar.



Check-in ul este la ora 14.00, pe noi nu ne-a incurcat, am stat la piscina. La ora 14:15 eram deja in camera.

La plaja ajungeti foarte repede, ori prin fata, ori prin spate cu ,,cheia" de la camera. Se ajunge in cam 5-7 minute, dar nu se simt. 10 leva sezlongul si 10 leva umbrela. Exista o portiune mai inghesuita pentru cearsafuri, dar daca mai mergeti putin la dreapta de hotel Burgas gasiti o portiune mai mare pentru cearsafuri, bineinteles dupa un alt rand de sezlonguri. Gasiti la orice ora sezlonguri si la plaja, nu e mare inghesuiala.

Divertismentul este foarte interesant, dansul lor specific, yoga dimineata, sport in apa, polo, in fiecare seara spectacol pentru copii, in 2 seri am avut parte si de spectacole bulgaresti. Animatorii au mereu zambetul pe buze. Se fac si tot felul de jocuri, vin si te intreaba daca vrei sa te joci, sau te anunta in cat timp va incepe aqua-gym.

Check-out ul se face pana la ora 12.00. Filmuletele sunt de la finalul meselor de pranz/cina, deci nu mai era mare lucru si mai exista si afara pe terasa, produse facute pe gratar. Se gaseste masa atat pe terasa cat si in restaurant, noi am mancat doar pe terasa, nu este inghesuiala si mancare se face incontinuu.

Sper sa aveti si voi o vacanta superba la acest hotel.

Cu siguranta vom reveni anul viitor la acest hotel. Este un hotel de nota 10.

Multumim si Agentia de Turism Ideal Travel Tour si doamnei Ancuta Madularescu pentru cel mai frumos sejur!" Bianca #tiarabeach




149 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page