top of page

Melia Sunny Beach, septembrie 2023

"Buna ziua.

De curând ne-am încheiat sejurul la Meliá Sunny Beach , 2 ad + 3 copii (4 luni, 2 ani, 5 ani). Sejur luat prin Travel Planner.

Am ajuns în jurul orei 11. Inițial camera nu era gata , dar pana la finalizarea procedurii de check-in am primit confirmarea ca putem intra în camera (fără nici o atenție din partea noastră)! Am primit o camera spațioasă, cu pat separat pentru copilul de 5 ani + 2 pătuțuri de bebe, din care am folosit doar unul, mezina dormind cu noi. Camera în corpul B (atașez video - scuze sonorul), poziționată cu vedere la strada, perfecta pentru noi având liniște la orele de somn a copiilor.

Curățenie și schimbat prosoapele în fiecare zi, lenjeria la nevoie.

Mâncarea destul de diversificata, era imposibil, oricât de pretențios ai fi sa nu găsești ceva pe placul tău din cele 3 restaurante.

Sucuri la dozator de toate felurile, atât acidulate cat și neacidulate. Cafeaua super buna atât de la aparatele de pe holul hotelului cat și de la bar.

Băuturile alcoolice decente, spune soțul. Eu sunt fan cocktail-uri, care de asemenea au fost diversificate și pe placul nostru.

În prima zi, era ziua soțului, iar managera sălii de mese la ajutat pe băiețelul de 5 ani sa-i facă o surpriza lui tati, oferindu-i un tortuleț,șampanie, cocktai-uri, baloane pentru copii, și cantându-i "Happy Birthday to You". A fost o surpriza reușită , de care copii s-au bucurat tare mult!

Apa la piscina, pentru mine, recunosc, cam rece, dar copii n-au avut nimic de obiectat

Găseam șezlong la piscina de fiecare data, și am remarcat ca, prosoapele lăsate "de cu noaptea-n cap" erau adunate de angajații resortului.

Peste zi se făceau tot felul de activități atât pentru copii cat și pentru adulți, iar seara era mini-disco pentru copii, apoi program pentru adulți (muzica, dansuri locale)

Singurul mare minus pentru noi, fiind cu 3 copii mici, a fost deplasarea la mare, însă știam că e un pic de mers, dar ne-am asumat. Nisipul foarte fin, intrarea destul de lina, și apa calda în mare. Noi am preferat sa stam pe nisip pentru a putea supraveghea de aproape copii." Alexandru #meliasunnybeach5 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page