top of page

Hotel Palm Beach, iulie, 2022

Actualizată în: 5 dec. 2022

“Buna seara, dragilor

Vrem sa va oferim o recenzie si despre Palm Beach Hotel, Golden Sands din Nisipurile de Aur deoarece ne-am cazat cateva zile acolo impreuna cu o alta familie, in total 4 adulti si 5 copii.

Hotelul este pe plaja, adica cobori niste scari, traversezi faleza si esti pe plaja. Au si plaja privata cu sezlonguri si umbrele.

Ce ne-a atras atentia inca din prima zi a fost poate cea mai tare echipa de animatori si nu neaparat prin spectacole grandioase ci prin atasamentul fantastic fata de copii si modul de interactiune cu acestia.

Am avut camera cu vedere la mare, la etajul 6, o camera foarte curata, de fapt cuvantul curatenie defineste hotelul in sine. Jos palaria pentru managementul hotelului deoarece dupa prima noapte am considerat ca nu m-am odihnit prea bine (poate sunt eu mai pretentios) si am solicitat schimbarea saltelei, care s-a facut imediat.

Am fost foarte multumiti deoarece copiii au fost preluati de catre fetele din grupul de animatie si au facut o multitudine de activitati, una mai interesanta ca cealalta. Am petrecut mult timp la piscina unde erau organizate multe activitati. Exista bar pe plaja si in lobby cu bauturi autohtone, iar berea e baubila. Am vazut persoane care preferau shoturi si cocktailuri, noi am ramas doar la bere. Am jucat biliard chiar daca e pe masa de snooker dar ne-am delectat si o fost fain si cel mai important copiii s-au jucat la locul de joaca din interior care e foarte utilat, i-am vazut fericiti si am fost multumiti. Exista joc Playstation dar contra cost. Am jucat o partida de bowling (primesti o partida gratuita) si ne-am distrat super, iar daca vrei sa joci mai mult, o ora costa 45 de leva fara limita de jucatori.

Seara, era organizata un fel de discoteca cu fum si lumini si cu melodii la cerere, pana la ora 23.00. Intr-o seara a fost organizat spectacol de Bulgarian folk. In concluzie, nu realizezi cand zboara timpul.

Mancarea este gustoasa, am mancat scoici, preparate clasice, nu a fost sa nu avem ce manca, personal am preferat un fel de ostropel de pui. Inghetata pentru copii, 3 arome, la pahar, la discretie.

Exista si un teren de tenis pe zgura iar o ora costa 25 de leva.



In concluzie, nu e un hotel nou dar e curat, iar serviciile sunt bune analizand raportul pret/ calitate si ce e important ca am fost relaxati. Am uitat sa zic ca mai exista un loc de joaca cu o casuta noua langa terasa unde se serveste masa si nu am mentionat de o casa gonflabila langa scena de activitati.

Si ce e cel mai important ca personalul hotelier este foarte amabil si deschis sa rezolve orice plangere in cel mai scurt timp posibil.

PS: dimineata pun in functiune un aparat de sucuri EXTRAORDINAR care face niste sucuri naturale waw si chiar sucuri dedicate pentru detox." Gianina #palmbeach



117 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page