Palm Beach, 2022

Bună seara, dragilor

Vrem să vă oferim o recenzie și despre Palm Beach Hotel, Golden Sands din Nisipurile de Aur deoarece ne-am cazat câteva zile acolo împreună cu o altă familie, în total 4 adulți și 5 copii.

Hotelul este pe plajă, adică cobori niște scări, traversezi faleza și ești pe plajă. Au și plajă privată cu șezlonguri și umbrele.

Ce ne-a atras atenția încă din prima zi a fost poate cea mai tare echipă de animatori și nu neapărat prin spectacole grandioase ci prin atașamentul fantastic față de copii și modul de interacțiune cu aceștia.

Am avut camera cu vedere la mare, la etajul 6, o cameră foarte curată, de fapt cuvântul curățenie definește hotelul în sine. Jos pălăria pentru managementul hotelului deoarece după prima noapte am considerat că nu m-am odihnit prea bine (poate sunt eu mai pretențios) și am solicitat schimbarea saltelei, care s-a făcut imediat.

Am fost foarte mulțumiți deoarece copiii au fost preluați de către fetele din grupul de animație și au făcut o multitudine de activități, una mai interesantă ca cealaltă. Am petrecut mult timp la piscină unde erau organizate multe activități. Există bar pe plajă și în lobby cu băuturi autohtone, iar berea e baubilă. Am văzut persoane care preferau shoturi și cocktailuri, noi am rămas doar la bere. Am jucat biliard chiar dacă e pe masă de snooker dar ne-am delectat și o fost fain și cel mai important copiii s-au jucat la locul de joacă din interior care e foarte utilat, i-am văzut fericiți și am fost mulțumiți. Există joc Playstation dar contra cost. Am jucat o partidă de bowling (primești o partida gratuită) ne-am distrat super, iar dacă vrei să joci mai mult, o oră costă 45 de leva fără limită de jucători. Seara era organizată un fel de discotecă cu fum și lumini și cu melodii la cerere, până la ora 23.00. Într-o seară a fost organizat spectacol de Bulgarian folk. În concluzie, nu realizezi când zboară timpul.

Mâncarea este gustoasă, am mâncat scoici, preparate clasice, nu a fost să nu avem ce mânca, personal am preferat un fel de ostropel de pui. Înghețată pentru copii, 3 arome, la pahar, la discreție.

Există un teren de tenis pe zgură iar o oră costa 25 de leva.În concluzie, nu e un hotel nou dar e curat, iar serviciile sunt bune analizând raportul preț/ calitate și ce e important că am fost relaxați. Am uitat să zic că mai există un loc de joacă cu o căsuță nouă lângă terasa unde se servește masa și nu am menționat de o casă gonflabilă lângă scena de activități.

Și ce e cel mai important că personalul hotelier este foarte amabil și deschis să rezolve orice plângere în cel mai scurt timp posibil.

PS: dimineața pun în funcțiune un aparat de sucuri EXTRAORDINAR care face niște sucuri naturale waw și chiar sucuri dedicate pentru detox.4 views