top of page

Prestige Deluxe Aquapark Club, iulie 2023

"Am avut o vacanță la Prestige Deluxe Aquapark Club în Nisipurile de Aur, în perioada 29.06.2023 - 05.07.2023, pentru 6 nopți. Prin intermediul Travel Planner, am rezervat o cameră pentru 4 persoane, family room deluxe, 3 adulți și 1 copil, în regim All Inclusive.

Am ajuns în jurul orei 11, iar camera noastră era pregătită și disponibilă, însă am primit brățările de acces abia după ora 15, ceea ce însemna că am putut participa la cina ca prima masă inclusă în pachetul nostru.

( iar ultima, micul dejun )

Camera noastră era dotată cu un pat dublu și o canapea. Serviciul de curățenie era asigurat zilnic, iar lenjeria de pat, prosoapele și consumabilele erau schimbate în mod regulat. Am apreciat faptul că ni se furniza câte o sticluță cu apă plată în fiecare zi. Totuși, ora de curățenie varia, uneori fiind finalizată înainte de ora 12, iar alteori după ora 14.

Am fost mulțumiți de mâncarea oferită în cadrul regimului All Inclusive, care a fost suficientă și variată pentru noi. Cu toate acestea, prăjiturile erau aceleași în fiecare zi, iar opțiunile de fructe erau destul de limitate, în principal mere, iar uneori nectarine sau piersici.

În ceea ce privește facilitățile hotelului, am avut acces la o piscină acoperită, o piscină în aer liber și patru tobogane cu apă. Cei mici aveau la dispoziție o piscină separată și un bazin cu hidromasaj. Toate acestea erau gratuite, ceea ce însemna că erau mereu ocupate în totalitate.

Legat de plaja privată, nu am informații sigure, dar pentru a ajunge la cea mai apropiată plajă, trebuia să cobori peste 100 de scări, iar întoarcerea era mai dificilă pentru cei care nu erau în formă fizică bună. Costul pentru două șezlonguri și o umbrelă era de 42 de leva pe zi.

Parcarea la hotel se făcea printre copaci, în pantă, cu trei rânduri de mașini una în spatele celeilalte. Am plătit pentru parcarea noastră la recepția hotelului 20 de leva/zi. Totuși, din cauza modului în care erau parcate mașinile, nu aveai nicio șansă să pleci cu mașina în timpul sejurului.

Problemele au apărut în ziua plecării noastre, când persoana care avea mașina parcată în spatele nostru nu era de găsit. Nu și-a afișat numărul de telefon, iar personalul de la recepție nu a luat măsuri pentru a rezolva situația. Am informat atât seara, cât și dimineața că suntem blocați, însă nu s-au luat măsuri imediate pentru a rezolva problema.

După așteptarea timp de 4 ore, am reușit să identificăm proprietarul mașinii în cauză și am putut pleca în cele din urmă. A fost un moment frustrant, dar am fost fericiți că am reușit să rezolvăm situația noi înșine.

În general, vacanța noastră la Prestige Deluxe Aquapark Club a fost plăcută.

Totuși, unele aspecte precum dificultatea accesului la plajă și problemele cu parcarea mașinii ne-au creat disconfort. De asemenea, gestionarea necorespunzătoare a situației cu mașina blocată în ziua plecării ne-a nemulțumit.

În concluzie, Prestige Deluxe Aquapark Club oferă o experiență plăcută în general, dar există câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite pentru a asigura o vacanță fără probleme și mai confortabilă pentru oaspeți." Liliana #prestigehotels6 afișări

Comments


bottom of page