top of page

Recenzie Sentido Marea, 2022

Actualizată în: 3 oct. 2022

"Bună seara, aventurierilor

Suntem de ceva vreme la Grifid Sentido Marea și ne bucurăm de o vacanță reușită în adevăratul sens al cuvântului. De fapt, aici în comunitatea noastră, ne place să auzim foarte mult că românii experimentează și au parte de vacanțe reușite pe litoralul bulgăresc.

Așadar, am ajuns la hotel, am fost îndrumați să parcăm în fața hotelului, am descărcat bagajele singuri deoarece am refuzat ajutorul personalului. Formalitățile de check in s-au desfășurat foarte repede, atât timp cât am băut un pahar de bautură cu care am fost întâmpinați. De când am intrat am găsit oameni zâmbitori și bine dispuși. Ne-au explicat toate lucrurile și ne-au condus la cameră, care este cu vedere la mare și care oferă o priveliște fenomenală.



Parcarea costă 20 de leva pe zi. Curățenia este cuvântul de ordine în tot hotelul și asta se definește prin acțiuni zilnice atât în cameră cât și în toate împrejurimile, pe plajă, la intrarea pe plajă, la intrarea în hotel, la intrarea la piscină, peste tot. Personalul hotelier este foarte atent în orice privință. Există plajă privată cu bar pe plajă. Aveți o piscină interioară și una exterioară, ambele încălzite și supravegheate de la 09-18.00, când se închid. Restaurantul este foarte îngrijit, iar terasa este punctul forte. Este structurat din zonă doar pentru adulți, zonă pentru familii, iar terasa se împarte între fumători și nefumători. La intrarea în restaurant ești condus la masă cu zâmbetul pe buze. Preparatele sunt delicioase și de calitate superioară. Sunt organizate diferite evenimente care te fac să uiți de toate grijile, să te simți bine și să pierzi noțiunea timpului. Dar să lăsăm pozele să vorbească...



Există bar la piscină, există bar pe plajă și există bar în lobby, dar și bar la recepție care atenție este deschis non-stop. Băuturile sunt de import, mai puțin berea și de exemplu nu am găsit Campari. Cafeaua este foarte gustoasă și să știți că fac niște cocktailuri delicioase (GRIFID 20) . Prosoapele se schimbă pe bază de cartele. NU se pot rezerva șezlonguri! Îți rezervi sezlongul și îți dispar lucrurile lăsate în acest scop, adică chiar monitorizează problema. Bravo lor.



Am uitat, există o piscină pentru copii și o căsuță unde se organizează tot felul de activități. În fiecare seară se organizează la scenă activități, mini disco și entertainment.

Sunt organizate cine a-la-carte pentru care aveți nevoie de rezervare. De asemenea puteți să vă delectați și cu o cina a-la-carte la restaurantul Moko de pe plaja, tot cu rezervare.

Toate facilitățile sunt la standarde foarte ridicate." Gianina Natalia #sentidomarea




46 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page