top of page

Reina del Mar, 2022

"Da, chiar este unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul bulgăresc!

De altfel a fost votat ca fiind hotelul nr. 1 din Bulgaria în anul 2021, în cadrul celei mai numeroase comunități - Litoral Bulgaria.

Cu 2 zile înaintea plecării în concediu am primit email din partea celor de la Travel Planner, prin care eram informați despre toate detaliile necesare unei vacanțe reușite, informații despre vigneta, asigurări de călătorie, traseu recomandat, timpul de parcurs până la Obzor, plata taxei de pod, restricții și ne-a fost oferit un nr. de contact în caz de nevoie. Cu alte cuvinte, am simțit că ne putem baza pe cineva de-a lungul concediului, în caz de nevoie. Am ajuns la cazare înainte de ora 14.00, aproximativ la ora 12.00 și putem spune că din momentul în care am făcut check-in-ul, am primit brățările și am putut să beneficiem de toate facilitățile hotelului, chiar dacă camera nu era încă pregătită. Așadar, vi se asigură accesul la toate restaurantele, vă puteți delecta cu bunătățile oferite, puteți să mergeți la piscine sau la spa. Parcarea este gratuită. Ești îndrumat/ghidat să parchezi, faci formalitățile și apoi o mașină electrică cu personalul aferent îți duc bagajele până în cameră/vilă.

Accesul în zona Spa este inclusă în prețul sejurului, dar pentru masaje trebuie să plătiți. Drept urmare, vă puteți delecta la saună umedă, saună uscată sau într-o zonă de relaxare cu o priveliște superbă unde puteți asculta o muzică ambientală. Tot aici găsiți și piscina interioară încălzită (apa are între 28° și 32°) și chiar și o saună cu temperaturi scăzute 2-10°. Afară există atât piscine încălzite cât și piscine cu apă la temperatura exterioară, iar cei cazați la vile beneficiază de piscine private. În interiorul complexului se găsesc 3 restaurante a-la-carte pentru care aveți nevoie de rezervare: 1. Belinda – restaurant cu specific italienesc; 2. Fish restaurant – restaurant cu specific pescăresc; 3. Steakhouse - aici se va plăti o taxă de 10 euro/adult/porție deoarece sunt servite preparate din carne de o calitate superioară.


Pe lângă restaurantele a-la-carte mai găsiți restaurantul principal, snack barul, barul din lobby și barul de pe plajă. Un mare plus îl reprezintă serviciul adresat mămicilor, care au posibilitatea de a-și lăsa copiii cu babysitter (acest serviciu este contra cost). Totodată, în această zonă se află și locuri de joacă pentru copii, amplasate în interior și supravegheate. Vă recomandăm să alegeți vilele, în cazul în care sunteți minimum 2 familii care sunt în vacanță, la fel am făcut și noi. Prezentarea camerelor din vilă o aveți în filmulețul postat. Precizăm aici că realimentarea mini-barului, a frigiderului și a sertarului cu cafea se face zilnic și este gratuită. Zilnic sunt organizate activități atât pentru copii cât și pentru adulți!

​ În perioada aceasta au fost organizate un cooking show cu Roxana Blenche și un concert oferit de Bella Santiago. La aceste show-uri au acces și persoanele cazate la HVD Miramar, dar nu beneficiază de facilitățile de la Reina del Mar.



Mai mult, sunt organizate petreceri pe plajă care se finalizează cu spectacol de artificii.

La piscinele de lângă plajă servirea se face la șezlong (ospătari cu role), dar se folosesc pahare de plastic. Toate băuturile și preparatele sunt internaționale și de calitate superioară. La plajă aveți incluse două șezlonguri și o umbrelă, prosoapele se iau pe baza unor cartele pe care le primiți de la recepție. Aici găsiți un nisip fin, întreținut și curățat, plăcut la atingere, intrarea în apă este lină, apa este foarte curată. Cu alte cuvinte, sunteți întâmpinați de o plajă de 5 stele. Categoric putem declara că avem parte de o vacanță reușită. Ținem legătura și revenim cu actualizări/update. Vă lăsăm link-ul în comentarii și vă îndemnăm să-l accesați pentru a avea parte de vacanțe reușite și de experiențe unice. Vă mulțumim că sunteți aici!" Gianina #reinadelmar



35 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page