top of page

Sol Marina Palace, Nessebar, august 2023

Actualizată în: 5 sept. 2023

Dragilor, cum vă spuneam, am fost într-o vizită de "documentare" la cel mai recent partener Litoral Bulgaria. Am ajuns în Nessebar și confirmăm că hotelul este la doar "câțiva pași", vreo 10 minute de plimbare, de orașul vechi Nessebar.

Am parcat la subteran, având câteva locuri acolo, parcare protejată. În interior rămâi uimit încă din lobby, deoarece parcă ești la bordul unei nave.

Camerele sunt curate și oferă spațiul suficient, au vedere spre mare și spre Nessebar, liniștea și senzația de relaxare sunt asigurate. Au servicii de spa, iar piscina de pe acoperiș face deliciul turiștilor. Acea priveliște unică și vedere a Nessebar-ului.

Bar-ul e tot la "înălțime" și e o plăcere să savurezi o cafea acolo.

Am întâlnit oameni bine-dispuși, liniștiți și afișând un comportament foarte civilizat. De fapt în hotel este o atmosferă așa relaxantă de liniște și o armonie specifică unei biblioteci.


Există 2 seturi de lifturi, unul pe interior și unul pe exterior, care fac față cu brio, hotelul fiind mic și cochet.

Există și un restaurant la parter și o berărie cu o terasă, așa că o grădină. Preparatele sunt delicioase și lăsăm pozele să vorbească.

Referitor la locurile de parcare, acestea sunt disponibile la nivelul subteran al hotelului, locuri limitate cu un cost de 15 leva pe zi, în jurul hotelului, afară, cu un cost de 10 leva pe zi, iar la aproximativ 50 de m există o parcare publică cu un cost de 8 leva pe zi. Nu este necesară rezervarea locurilor de parcare.

Personalul este amabil, vorbitor de engleză, iar managerul hotelului stă până seara, îngrijindu-se de bunul mers lucrurilor, alături de proprietarul afacerii.

Am întâlnit români relaxați, glumeți, care au cântat la pianul din lobby, care au aplaudat la fiecare melodie cântată la saxofon, care se simțeau bine, așa într-o atmosferă de Titanic parcă. Gianina #solmarinapalace

24 afișări
bottom of page