top of page

Sunrise All Suites, august, 2022

"Obzor, Sunrise All Suites, 04.08-11.08.2022, 2 adulti si 1 copil de 13 ani, apartament cu un dormitor + living cu chicineta, vacanta achizitionata in noiembrie 2021 la pretul de 784 euro platiti in doua transe, 78 euro dupa plasarea comenzii (nov '21) si restul pana pe 03.07.2022.

Drumul a fost ok, la ora 07. 32 am platit podul dupa ce inaintea mea au fost 4 masini, la 07.55 deja luam vigneta de la prima benzinarie (36 lv/o luna). Traseu Rusee-Varna-Byala-Obzor. In jurul orei 11.30 intram pe poarta resortului, poarta cu bariera si paza, parcare gratuita. Resort mare, format din 4 cladiri.

Ne-am prezentat la receptie (cladirea 4) si dupa formalitatile necesare am primit bratarile pentru a ne bucura de facilitatile existente. La ora 14.00 am luat in primire si cheile, apartamentul fiind situat in cladirea nr. 4, spatios, cu 2 balcoane (la living si la dormitor) cu vedere laterala la mare din amandoua. In living, unde a dormit copilul, este o canapea extensibila (cu saltea de aproximativ 10 cm, din burete, moale, uzata, neconfortabila), frigider mare, chiuveta, plita electrica cu 2 ochiuri si un televizor micut pe care insa nu l-am deschis in cele 8 zile. Dormitorul cu 2 paturi de o persoana, saltelele acestora fiind uzate, cu denivelari, neconfortabile. Baia cu cada, 3 sampoane, 3 geluri de dus si 3 balsamuri. Curatenia in camere facuta zilnic, in graba.

Prosoapele, daca nu le lasai pe jos nu erau schimbate. Sunt 3 piscine pentru adulti, 3 pentru copii si un lac cu apa sarata unde de asemenea se poate face baie si plaja. Piscinele foarte curate, cu temperatura apei ideala, sezlonguri indestulatoare, curatenie facuta in fiecare dimineata. Alt capitol, servirea mesei. Exista restaurantul principal ( situat in cladirea 2) unde se servesc toate trei mesele, bufet suedez, mancare gustoasa, de multe feluri dar repetitiva. Cum se termina mancarea din tava era adusa alta. Fructe multe ( pepene verde si galben, caise nectarine, piersici, prune, banane, grapefruit, portocale, mere) si bune. Prajiturile de multe feluri, foarte gustoase. In afara de prajituri au fost 4-5 feluri de tort zilnic, la fel foarte bune. Prajiturile si torturile se serveau la lounge bar (cladirea 3) la pranz si cina, situat langa restaurantul principal. Inghetata de multe feluri, buna, la discretie, fiind lazi atat la lounge bar cat si din restaurantul principal.Exista zona de ,,grill", locatie amplasata separat, langa lac, aici putand servi zilnic shaorma, paste, pizza si cum ii spune si numele eternul ,,gratar". La gratar s-a gatit cate un fel zilnic: peste, coaste porc, berbec, frigarui. Surpriza placuta; restaurantul a-la-carte (cladirea 4), unde se putea manca zilnic intre orele 12.30-16.00 un meniu. Acesta cuprindea o salata (la alegere din 4 feluri), un fel principal (din 10 feluri), un desert (din 2 feluri). Baruri, 4 la numar; lobby (cladirea 4), lounge (cladirea 3), bar la lac (in zona lacului, functionabil la pranz si cina) si beach deschis intre orele 10.00-18.00. Bauturi bune, nu exceleaza, coctailuri cu si fara alcool la fel bune. Plaja, cam la 400 m distanta, mare, cu sezlonguri multe si baldachine cu plata (60 lv/zi). La piscine si la plaja ca peste tot, ,,cine se scoala de dimineata la sezlong ajunge" acestea se ocupau dimineata cu prosoapele. Dar nu era problema, gaseai libere la orice ora mergeai, nu in ,,buza" marii sau a piscinei. Temperatura marii excelenta. Problema a fost ultimele 3 zile cand datorita valurilor nu s-a putut intra in apa decat in apropierea malului, fiind arborat si steagul rosu de catre salvamar. Orasul superb, curat, cu multe carciumioare, cu stradute inguste si parculete. Te simti ca,,in filme". Cam acestea sunt impresiile mele, urmare a cincediului petrecut in perioada sus mentionata pe litoralul bulgaresc. Am atasat si mai multe poze, cu resortul si facilitatile acestuia. Nu am facut poze mancarii deoarece in toate postarile despre litoral unde se regasesc servicii All sau UAI acestea sunt majoritare. Imi cer scuze ca nu am avut fotografii facute in oras (am decat cu familia) pentru a le vedea si dumneavoastra. M-as intoarce aici in ciuda micilor neajunsuri. Vacante placute sa aveti!" Iulian #sunriseallsuites
140 views
bottom of page