top of page

Therma ECO Village, 2022

"Deşi în trecut nu am luat în calcul litoralul bulgăresc, anul acesta, contextul a făcut să ne orientăm spre această zonă. La finalul sejurului, am concluzionat că aveam idei preconcepute şi că, da, este o destinaţie frumoasă.

Pentru că suntem români, nu ne-au deranjat conaţionalii. E drept că am întâlnit din toate categoriile: cu lanţuri şi tatuaje, cu tocuri la plajă, cu botox şi fără, cu firma la vedere, mai gălăgioşi sau mai tăcuţi. Nu ne-a deranjat nimeni şi indiferent de stil, toţi ne aflam acolo să ne bucurăm de vacanţă. Fiecare o face în stilul lui şi nimeni nu ar trebui să judece educaţia, purtarea sau comportamentul altora.

Am rezervat în scurt, cu 4 zile înaintea plecării, prin Booking, 5 nopţi la Eco Therma Village, Kranevo. Am ales aşa pentru apropierea de ţară ( in jur de 80 km de la vamă) şi pentru că e o staţiune mică şi implicit, mai puţin aglomerată. 2 adulţi + 1 copil de 13 ani, all inclusiv, 4500 de lei.

Hotel curat, cameră spaţioasă, baie mare. Ne-am cazat in jurul orei 15, am primit brăţările şi am beneficiat de toate facilităţile. Am fost cazaţi în corpul principal, cel cu 5 etaje, 2 lifturi funcţionale. În aceeaşi curte, erau şi vile superbe, pentru grupuri mai numeroase. Parcarea uriaşă, inclusă în preţ. Mâncarea bună, gustoasă, diversificată, băuturile ok , prajituri de mai multe tipuri, dar cu acelaşi gust. Snacks la pisicină, pizza, sandvisuri diverse, băuturi, îngheţată.



Puncte tari:

- Plaja privată, la 3 minute de hotel, sezlonguri şi umbrele suficiente la orice oră; - Barul de pe plajă- sucuri, băuturi, cafea;

- Piscină interioară cu apă caldă;

- Piscină exterioară cu tobogane, jacuzzi, locuri de joacă, animatori; - Sală de fitness, SPA, saună;

- Curte mare, frumos amenajată, alei pentru plimbare;

- Restaurant încăpător, mese în interior, dar şi în exterior;

- Fructe diverse: mere, piersici, grapefruit, pepene roşu, galben, banane;

- Curăţenie zilnic.

Puncte slabe (pentru noi nu, dar pentru "tineret" ar putea fi):

Staţiunea este micuţă, nu am văzut cluburi sau modalităţi de a petrece "viaţa de noapte.

Concluzia: nouă ne-a plăcut foarte mult şi am reveni oricând!" Ana #thermaecovillage



90 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page