top of page

Therma ECO Village, 2022

"Aventurierilor, în zilele următoare vom fi la Therma ECO Village, iar dacă aveți întrebări sau doriți informații, vă ajutăm cu drag!

Pentru că ne-ați solicitat acest lucru, ne grăbim un pic și oferim o recenzie acum, după aproape 3 zile, și vom face actualizarea ei la sfârșit.

Așadar, ne-am decis să achiziționăm un sejur aici în luna februarie pentru aproximativ 1000 de euro, all-inclusive, 2 adulți și un copil, fiind atrași de camerele tematice și am ales camera cu Elsa care este spectaculoasă. Am ajuns la hotel, iar procedurile au decurs foarte rapid. Am observat că este parcare gratuită, foarte aproape de intrarea la Therma Village. Ne-am cazat și am găsit o cameră spațioasă și o baie foarte mare, curate și echipate modern, menționez aici sistemul de climatizare Gree de ultimă generație. Paturile sunt super confortabile cu saltele moderne și îți asigură o odihnă eficientă. Am găsit halate de baie, prosoape de plajă, șlapi și tot ce îți trebuie. Curățenie se face zilnic, se înlocuiesc prosoapele și se înlocuiește apa (3 sticle de 0.5l). Noi nu am folosit produsele din frigider (de fapt doar ciocolata am început-o), dar probabil dacă solicitați se vor înlocui și acestea. Oamenii sunt foarte ospitalieri, mai ales personalul de serviciu care, dacă nu reușești să te înțelegi cu ei fug repede și aduc un coleg care știe engleză. Tematica camerei și a băii a fost un deliciu pentru fetița noastră. Hotelul are o arhitectură aparte (o vedeți în poze).

Există 2 hoteluri diferite, Therma Village și Therma Palace. La Palace încă nu am apucat să mergem.

Complexul este destul de întins și găzduiește de la terenuri de tenis de câmp, un patinoar, bazine, dintre care unul olimpic exterior și multe piscine. De fapt am observat că vin aici grupuri de sportivi în cantonament.

Mâncarea este foarte delicioasă, adică are gust și este preparată cu ingrediente de calitate (am văzut cutiile de la paste când le puneau la fiert că sunt de la Barilla). Nouă ne-au plăcut foarte mult ciorbele. multe produse se prepară pe loc. Sunt și multe feluri de deserturi, poate nu atât de sofisticate, dar am găsit ce să ne placă, adică sigur găsești ceva pe placul tău.

În incintă sunt vreo 3 restaurante care se pun în funcțiune în funcție de gradul de ocupare. Toate au un stil aparte, cu mese și cu scause, de fapt un fel de fotolii cu catifea foarte comode care îți oferă o senzație plăcută (vom face poze mai multe). Personalul de serviciu este foarte atent și este distribuit astfel încât să acopere foarte bine toată sala de mese și cele 2 terase exterioare. Cum ai terminat din farfurie imediat apare cineva și te întreabă dacă se poate lua. Sunt foarte receptivi și atenți, iar dacă te-ai ridicat de la masă, în maximum 2 minute masa e curățată, dezinfectată și pregătită pentru altcineva.

Program restaurant: 07.30-10.00, 12.00-14.00, 18.00-21.00 iar snack bar 10.00-12.00 și14.00-17.00.



Bun, despre petrecerea timpului putem spune că zboară minutele și zboară orele...

Am identificat și folosit piscină semi-olimpică interioară încălzită (2,1m-1,4m), saune (una știu că e de sare și e contra-cost, cealaltă sau celelalte sunt gratis), piscină cu apă sărată (0,6m), jacuzii exterior încălzit cu o presiune mare a apei, piscină interioară încălzită (1,3m), un fel de jacuzzi, cu o apă specială termală cred (zona asta cu program 09.00-19.30) și piscină exterioară neîncălzită cu tobogane (program 10.30-12.00 și 15.00-16.30). Peste tot sunt salvamari. Ne vom documenta și vom face și poze.

Există sală de fitness și o zonă pentru masaj și alte facilități și foarte multe tipuri de tratamente. Fishspa 10 leva-20 de minute. Există aparate pentru fitness dispuse afară.

La piscina există un bar cu băuturi autohtone, berea e Kamenitza și e bună, dar au și băuturi consacrate contra-cost, fără prețuri exagerate. Tot la bar există o ladă cu înghețată la discreție, pe băț, 3 arome, gustoasă, dar există și branduri internaționale, de exemplu o înghețată Nirvana=7,2 leva.

Tot la barul de la piscină se prepară hot dog, hamburger și pizza. Cafeaua este foarte bună și sunt multe expresoare de unde se poate servi. Mai există niște dozatoare cu suc nectar care nouă ne plac foarte mult și dozatoare Coca-Cola și alte băuturi derivate.

În timpul zilei activitatea de la piscină este animată de personal destinat, iar în fiecare seară se organizează jocuri, atelier de pictură și discotecă pentru cei mici și pentru cei mari.

Locul de joacă este unul modern și este adorat de copii. Am observat cum animatorii vin și supraveghează copiii, mai ales la secținea de cățărare.

Complexul este pe plajă, dar între Hotel și plajă se află zona de vile (apropos, la una dintre vile am văzut că mai fac ceva amenajări interioare și în unele spații mai lucrează la zona de gazon dintre unele vile, adică la sistemul de irigații). Distanța până la plajă se parcurge în 3 minute și e o plăcere să te plimbi printre vile, unde asculți muzică clasică și îți dă senzația aia de bine și de relaxare.



Zona de vile are restaurant propriu și vreo 5 piscine. Este o zonă nouă cu terase noi care arată foarte bine. Vom solicita să intrăm și în vile. Această zonă este într-adevăr ceva special.

Plaja este privată și amenajată modern, cu nisip fin, curată și aerisită. Sunt la dispoziție foarte multe șezlonguri, câte 2 și o umbrelă, salvamar și o terasă pentru all-inclusive, unde aveți băuturi, suc și cafea, și un restaurant contra-cost, unde se servesc scoici, pizza, alte mâncăruri și băuturi internaționale la prețuri acceptabile (dacă doriți facem prospecție). La plajă nu e gălăgie, nu e aglomerație, datorită numărului foarte mare de șezlonguri, și ai parte de o experiență plăcută.



Intrarea în apă nu este foarte lină ca la Albena dar este ok în primii 10m să zicem, oricum copiii trebuie supravegheați.

Per total este un complex liniștit, verde, civilizat pe care îl recomandăm mai ales familiilor cu copii. De altfel, în această perioadă sunt foarte multe familii de români prezente aici.

Și vă zicem sincer am văzut doar oameni care zâmbesc și care se simt bine.

Vă promitem update și mai multe poze și filmulețe, postate aici.

Vă stăm la dispoziție pentru alte informații.

Update: animatorii au venit pe plajă și au organizat activități cu copiii. Jos pălăria!

Update: la primele 2 vile de pe partea stânga spre sensul de mers spre mare se execută lucrări de întreținere, finisaje interioare, iar la aleea spre plajă au fost montate ieri felinare stradale cu panou solar." Gianina #thermaecovillage



120 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page