top of page

Topola Skies, august 2023

Cazare Topola Skies Resort 5-10 august. Am achiziționat sejurul prin Travel Planner, un last minute care nouă ni s-a părut avantajos. 750 euro 2 adulți.

Nu am nimic de reproșat resortului: curățenie, liniște, mâncare diversificată și mai mult decât suficientă. Restaurantul pe 2 nivele nu era niciodată aglomerat.

Piscinele foarte curate, se putea sta în ele pana seara târziu. Cea cu apa încălzită era cea mai solicitată seara .

Mini-disco pentru copii în fiecare seară, și erau foarte mulți copii. Asta deoarece am remarcat că în resort predominant erau familii tinere cu copii. De asemenea, în fiecare seara aveau activități dedicate adulților: seara muzica live (excepțională vocea masculină), movie night, karaoke night sau welcome show. Animatorii și-au făcut treaba de minune.

Nu ni s-a schimbat lenjeria, dar nici nu am solicitat (exista în cameră acel ‘carton’ pe care trebuia sa-l lași agățat de clanța ușii dacă îți doreai lucrul acesta). Prosoape schimbate o dată, dar nici nu a fost nevoie de mai mult. În plus, doamnele de la curățenie erau permanent pe holuri, deci puteai solicita sa ți se schimbe dacă doreai. Am remarcat și curățenia din exterior. Totul îngrijit, nu am văzut nici măcar o dată vreo hârtie pe jos.

Fotografiile vorbesc de la sine.

Singurul minus pe care orice turist și-l asumă este lipsa plajei în apropierea resortului, dar exista microbuze care duc și aduc turiștii la plajă conform unui program stabilit. Plaja este mică, sunt ceva pietre în mare, dar pentru cei nepretențioși, este în regulă.

Vă stau la dispoziție pentru întrebări.



84 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page