top of page

Topola Skies, iulie 2023

"Hotel Topola Skies recenzie - concediu 10.07.-15.07.2023, 2 adulți și 2 copii (4 ani și 9 ani)-907 euro luat cu 4 zile inainte de plecare. Nota 9.

Am intrat în Bulgaria prin Vama Veche, și am stat maxim 5 minute. După ce am ieșit din vama am tras pe dreapta pentru a schimba leva și a plăti vigneta. De obicei plătesc vigneta la ultimul chiosc dar din păcate acolo am fost anuntat că nu le merge sistemul electronic și nu mă poate ajuta. In jur de ora 12.00 eram in vama. Am platit vigneta la aparatele automate din apropiere de vamă și am platit cu cardul, am schimbat leva cu 2.66 și am plecat mai departe.

Am ajuns la bariera de la parcarea hotelului unde am fost întrebat numele, pentru a verifica rezervarea de către personalul de la parcare. Când am fost identificat am fost îndrumat unde sa las mașina în parcare. Parcare mare spațioasă, curata, personal parcare amabil. Am mers apoi pentru a face check-in știam că la ora 15 se face dar am incercat. Personalul de la recepție nu prea vorbește engleză sau romana dar ne-am înțeles. Ne-a explicat că brățările ni le pot da la ora 15, dar cardul de la camera l-am primit. Am mers spre camera am fost cazați la ultimul etaj in corpul F, cu vedere spre piscina infinita și lateral spre mare(cu toate că aveam cazare sea View) asta nu mi-a plăcut deoarece îmi doream sa vad răsăritul din camera.

Camera: mare, curata, 2 paturi duble Unite, o canapea extensibila in 3 părți (nu chiar comoda), baie cu cada spre surprinderea mea. La ora 15.00 am mers după brățări și un lucru foarte interesant am mers după bagaje cu o mașină specială pentru bagaje care ne-a plăcut foarte mult. Camere mari, lift cu ventilație, curățenie la piscine resort exemplară, in camera se lua zilnic cosul iar daca puneai in ușă afișul cu va rog faceți curățenie se făcea, se schimbau prosoapele, mâncare diversificata: grătare pui, porc, peste, frigărui care se făceau în fața ta, omleta la fel se făcea pe loc și aveai posibilitatea să alegi ingredientele, înghețată foarte bună și variată in fiecare zi , clătite și gogoși pe placul copiilor și adulților, supe foarte bune, 2 feluri pe zi, e prima oara cand gasesc supe asa bune in Bulgaria. La capitolul prăjituri nu erau foarte multe alegeri dar in unele seri găseai minieclere, minibriose foarte bune. La capitolul fructe: banane, mere, prune, pere, ananas.

Personalul din resort amabil. La capitolul distracție: dimineață aveau activități la piscina, animație pentru copii seara cu exceptia zilei de marti cand echipa era libera, in spatele hotelului un aquaparc frumos cu multe tobogane , un parc de escalada cu 2 trasee interesante si cu panouri de catarare, dartz, volei, fotbal, polo, clar distractie asigurată. La capitolul bauturi mai putine cocktailuri ca la alte resorturi dar cafea, bere, sucuri ok, personal amabil la barurile de afara mereu cu zâmbetul pe buze.

Lucruri care nu ne-au placut. 5 piscine din care una infinita foarte frumoasa cu zona de jacuzzi, piscina semiacoperita, piscine cu tobogane, piscine incalzite unele dintre ele. Seara erau luminate multicolor, o frumusete. In fata resortului 2 locuri de joaca atat pentru copii mici cat si mai mari. Plaja departe dar puneau la dispoziție microbuze care sa te duca si aduca, plaja micuta puteai inchiria si sezlong dar puteai sta si pe prosop.Ce nu ne-a plăcut a fost ca in camera am vazut multe furnici-poate am avut noi ghinion, seara animatia pentru copii era identică, copii au invatat pe de rost programul, plaja departe dar asta stiam de cand am rezervat deci ne-am asumat. In concluzie: un resort pentru familii cu copii, curat, mancare buna, piscine curate in care noi ne-am simțit bine si il recomandam. Topola Skies Mulțumim Litoral Bulgaria pentru toate informațiile și va urez concedii placute tuturor." Cătălin #topolaskies76 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page