top of page

Casa di Fiore

Kranevo

   Casa di Fiore Spa & Medical Hotel

  Situat în partea de Nord a Coastei Mării Negre, la doar 85 de km de Vama Veche, în inima stațiunii pitorești Kranevo, Hotelul de 5 stele Casa di Fiore impresionează prin poziționarea sa unică, aflându-se la doar câțiva metri de plaja, unde apele azurii ale mării se întâlnesc cu nisipul atât de fin și de auriu.

  Spațiul generos, briza proaspătă a mării și panorama incredibilă creează atmosfera unică care proiectează turiștii într-o aventură balneară pur și simplu magică și care este disponibilă tot timpul anului. Alimentat cu apă minerală de o bogată compoziție, complexul se mândrește cu o gamă foarte largă de piscine interioare și exterioare: piscină cu apă sărată, acvatonică, cu servicii de hidromasaj, cu șoc rece, cu apă caldă, pentru înot și pentru copii.

  Turiștii se pot bucura de o varietate de proceduri SPA și de tratamente medicale, accesând atât multitudinea de saune, saună finlandeză, saună cu cedru, saună cu arome, saună cu infraroșu, saună uscată salină, saună umedă-baie de aburi, cameră de relaxare, Kneipp path, cât și zona de fitness și a barului cu vitamine. Copiii se pot bucura de clubul pentru copii, unde își pot petrece clipele minunate jucându-se și bucurându-se de facilități.  

  Plimbându-vă prin zonele exotice, cu spații verzi amenajate cu multă grijă, vă veți convinge că Hotelul Casa di Fiore este un fel de paradis pe malul Mării Negre. Cu o grijă specială atât pentru aspectul exterior cât și și pentru cel exterior, reprezentanții complexului au vrut să se asigure de oferirea unor servicii de cel mai înalt nivel, transformând șederea oaspeților în clipe de neuitat.

Casa din Fiore Litoral Bulgaria
bottom of page