top of page

Recenzii hoteluri

Sunny Beach

Este cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc. Situata la 100 km sud de Varna si 35 km nord de Burgas, statiunea aproape ca se uneste cu statiunile vecine Nessebar si St. Vlas. Este o statiune turistica pe litoralul Marii Negre aflata in comuna Nesebar, regiunea Burgas, Bulgaria. Statiunea Sunny Beach este la o distanta de 327 km de Bucuresti si se numara printre destinatiile ideale pentru vacanta de vara, gratie pozitionarii sale, dar si a modului in care s-a dezvoltat pana in prezent.
Plaja este acoperita cu nisip auriu si fin pe o distanta de 8 km lungime si circa 50 metri latime de ea. De-a lungul acesteia s-au format dune de nisip unde se regasesc 16 specii de plante rare.

Sunny Beach Litoral Bulgaria Oferta Marea Neagra Concediu

Hoteluri...

Autumn Mood

Melia

Autumn Mood

Dreams Sunny Beach

Autumn Mood

Dit Majestic

Autumn Mood

Effect Grand Victoria

Autumn Mood

HVD Club Bor

Autumn Mood

Lira

Autumn Mood

Tiara Beach

Recenziile expuse in aceasta pagina apartin turistilor romani care au fost cazati in hotelurile din Bulgaria si au fost preluate din platforme de socializare, cu acordul acestora.

Daca identificati orice informatie care va apartine si nu sunteti de acord cu publicarea acesteia, va rugam sa ne instiintati prin orice mijloc de comunicare pentru a lua masurile necesare.

Va multumim!

Verificati ofertele de cazare - Sunny Beach

bottom of page