Constantin si Elena

Despre statiune

Despre Sf. Constantin si Elena
Este o statiune de pe coasta bulgara a Marii Negre amenajata intr-un parc situat la 10 km nord de centrul orasului Varna, la 2 km est de cartierul Vinita si la 7 km sud de Nisipurile de Aur. Se afla la 275 de kilometri de Bucuresti si 117 de kilometri distanta de Vama Veche. Numele ei provine de la manastirea Sf. Constantin si Elena
Este cea mai veche statiune de la Marea Neagra din Bulgaria, fiind in trecut denumita Druzhan si statiunea Varna.
Plajele sunt nisipoase si se intind pe 3.5 kilometri, este inconjurata de verdeata si intrerupute de de promontorii stancose si izvoare termale pe care le poti gasi inclusiv pe anumite portiuni de plaja. Datorita acestor izvoare termale turistii se pot rasfata in centrele SPA unde vor avea parte de multe tratamente din aceasta sfera.
Aceasta statiune este preferata de familiile cu copii precum si de cei care dorec sa aiba parte de liniste si tratamente balneare.
Dupa o zi petrecuta la plaja va puteti relaxa la un restaurant, un pub sau puteti sa mergeti cu vaporasul, cu biciclete sau cu yachturile. Cei care sunt pasionati de aventura si adrenalina pot incerca schi nautic, schi-jet sau scuba diving.