top of page

Sunny Beach

"Danseaza cu valurile, misca-te in ritmul marii. Lasa miscarile apei sa-ti elibereze sufletul." Christy Ann Martine

Despre statiune...

Despre Sunny Beach
Este cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc. Situata la 100 km sud de Varna si 35 km nord de Burgas, statiunea aproape ca se uneste cu statiunile vecine Nessebar si St. Vlas. Este o statiune turistica pe litoralul Marii Negre aflata in comuna Nesebar, regiunea Burgas, Bulgaria. Statiunea Sunny Beach este la o distanta de 327 km de Bucuresti si se numara printre destinatiile ideale pentru vacanta de vara, gratie pozitionarii sale, dar si a modului in care s-a dezvoltat pana in prezent.
Plaja este acoperita cu nisip auriu si fin pe o distanta de 8 km lungime si circa 50 metri latime de ea. De-a lungul acesteia s-au format dune de nisip unde se regasesc 16 specii de plante rare.

Albena Litoral Bulgaria

Turistii au la dispozitie echipamente de sporturi nautice, printre care: windsurfing, para-sailing si schi nautic dar si sporturi terestre precum, tenis de camp, tenis de masa, volei de plaja, bowling, mini-golf si inchirieri de biciclete. De-a lungul plajei turistii pot incerca tratamentele Fish SPA. Action Aquapark
Este situat in partea de vest a statiunii Sunny Beach, pe drumul principal catre Varna. Este primul parc acvatic din Bulgaria siuna dintre cele mai mari atractii de vara din Sunny Beach si zona Nessebar. Se intinde pe o suprafata de 36.000 de metri patrati, exista 30 de atractii acvatice, baruri si restaurante tematice, inconjurate de palmieri tropicali si arbusti mediteraneeni, poduri de lemn peste raul Lazy, lung de 330 de metri, gheizere si fantani, zone frumoase pentru plaja, plimbari si relaxare. Exista si un Mini Zoo unde pot fi admirate diferite specii de pasari si animale domestice, piscine tematice, restaurante, baruri si o casa de inghetata. Exista transport gratuit, cu autobuzul, de la mai multe hoteluri mai mari de-a lungul coastei.
Luna Park
Datand din 1958, gazduieste o varietate de atractii si activitati pentru toate varstele. Adultii se pot bucura de o multime de restaurante si baruri cu muzica live, precum si un poligon de tragere, piscina in aer liber cu bar, sauna si jacuzzi. Copiii pot ramane ocupati intr-o gradinita cu program nonstop, piscine pentru copii, discoteci pentru copii, calarie cu ponei si multe altele. Vizitatorii de toate varstele se pot bucura de atractii precum casa ororilor, o experienta 3.6G, un roller coaster cu bucle de 360 ​​de grade, un salt spațial, casa Heineken precum si multe alte activitati. Asezarea pe coasta va ofera, de asemenea, sansa de a admira frumusetea naturala din jur.

Trasee recomandate...

​Paintball
Se intinde pe o suprafata de 5000 mp. Este perfect pentru peroanele care vor sa isi dezvoltate gandirea strategica, ofensiva si defensiva in fascinantul labirint de colibe de lemn, butoaie, transee si capcane dezolante.
Karting
Sunny Beach Karting Track este un traseu extrem de rapid, care cuprinde 8 viraje rapide. Lungimea sa este de 440 m, in timp ce latimea sa este de 7 m. Circuitul a fost conceput initial, in 2004, ca o facilitate de antrenament pentru tinerele talente, care concurau pentru Echipa Bulgara de Karting Profesional „Mercury Racing”. Cu toate acestea, a evoluat treptat intr-o destinatie turistica renumita, un loc de interes pentru team building precum si pentru multe peroane dornice de adrenalina.

Fotografii...

bottom of page