top of page

Sveti Vlas

"Marea e tot ce mi-as putea dori sa fiu: frumoasa, misterioasa, salbatica si libera."

Despre statiune...

Daca esti in cautarea unei vacante intr-o statiune relaxanta si linistita de pe malul marii bulgaresc, trebuie sa stii ca Sveti Vlas se afla la doar 5 kilometri de mers cu masina de Sunny Beach, la baza muntelui Stara Planina, si-ti poate asigura distantarea de toata agitatia si freamatul caracteristic statiunilor de la malul marii.
Sveti Vlas este la o distanta de 339 de kilometri de Bucuresti, la 202 kilometri de Vama Veche, la doar 10 kilometri de Nessebar si la aproximativ 40 de kilometri de orasul Burgas din Bulgaria.

Albena Litoral Bulgaria

Statiunea Sveti Vlas a fost construita aproape de la zero, incepand cu anii 2000, cu investitii din Germania, Marea Britanie dar si Bulgaria si se afla intr-o continua dezvoltare. Gasesti aici si cel mai mare port de iahturi de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre.
In Sveti Vlas gasiti hoteluri in apropierea plajei si restaurante bune, insa nu si foarte multe modalitati de divertisment sau distractie de noapte, pentru ca Sveti Vlas este una dintre locatiile potrivite pentru familiile cu copii.

Trasee recomandate...

Sveti Vlas se afla in prelungirea statiunii Sunny Beach (intre Sunny Beach si Elenite) si este o varianta mai lipsita de zgomot a acesteia.
Diferenta intre o vacanta in Sveti Vlas si o vacanta petrecuta intr-una dintre statiunile mai cunoscute de pe litoralul bulgaresc consta in principal in distantarea de aglomeratii si de freamat specific al acestor locuri. Vei gasi conditii de cazare bune, la hoteluri de 3, 4 si 5 stele, care iti vor asigura confortul dorit.

Fotografii...

bottom of page