Calm Sea
article_back_1_3865.jpg

Therma Village SPA & SPORT

logo.png

Despre Complex

Complexul „Therma Village” este situat pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, la poalele platoului Dobrogea, langa rezervatia naturala „Baltata”.

Complexul include doua hoteluri magnifice de cinci stele, „Therma Eco” si „Therma Palace”, fiecare cu piscine cu apa minerala si cu apa de mare si o cladire speciala pentru cazarea sportivilor si a antrenorilor numita „Therma Camp & Pool”.

In hoteluri puteti gasi restaurante unde se servesc preparate specifice bucatariilor europeane dar si celei traditionale din Bulgaria. Mai mult, va puteti rasfata in piscina si in jacuzii, in aer liber, care sunt incalzite, centre SPA, sali de antrenament, piste de bowling, sali de fitness si yoga, o piscina exterioara cu tobogane și o piscina olimpica de 50 m. Totodata, din dotarea complexului amintim baruri, o pizzerie, terenuri de sport, stadioane, terenuri de tenis, un parc cu zone de recreere, o baza de echitatie, vile moderne cu doua etaje si toate acestea sunt situate la cativa metri de plaja cu nisip a complexului sau langa plaja modern utilata.

„Arena de gheata a Marii Negre”, situata in cadrul complexului „Therma Village”, cu facilitati moderne precum vestiare profesionale si facilitati de curling, este locatia ideala pentru organizarea unor tabere competitionale de vara, vizand turnee de hochei pe gheata sau competitii de patinaj artistic. Intr-adevar aici sunt organizate atat concursuri locale cat si competitii internationale de hochei pe gheata, adunand echipe din intreaga lume.

Intregul complex este, de fapt, o zona pietonala, iar daca este necesar, se pune la dispozitie transport cu masini eletrice intre plaja si hoteluri.

„Therma Village” a fost conceput astfel incat sa satisfaca nevoile tuturor turistilor, a familiilor cu copii si a sportivilor profesionisti.

„Therma Village” este locul perfect pentru cei ce apreciaza si iubesc frumusetea naturii, recreerea activa si ecologia. „Therma Village” – Ecologie, Sport si Sanatate!

Hotelul „ECO Therma” asigura ingrijiri de specialitate in ambulatoriu in domeniul medicinei fizice si de reabilitare. Dr. Alexander Kulakov este specializat in kinetoterapie.

1.gif

Therma Palace

Therma Village

Oferte 2022