Travos

"Cu dragoste pentru calatorul din tine!"

Image by frank mckenna

Despre Travos...

Echipa noastra stie ca turistii au propriile asteptari si standarde. De aceea, am creat o echipa capabila sa rezoneze cu toate nevoile celor indragostiti de vacante si sa-ti puna la dispozitie cele mai bune optiuni pentru concediul tau.

De asemenea, stim ca viitorul turismului este in online. De aceea, pe langa sediile care ne permit sa ne vedem fata in fata cu voi, am dezvoltat si platforma travos, care corespunde tuturor standardelor de performanta pe care trebuie sa le detina un site de rezervari online. La noi, totul este foarte simplu: rezervi online, achiti si pleci in vacanta!

Platforma travos este inovativa si dedicata clientilor nostri. Am inglobat in site sistemele de rezervari ale mai multor parteneri selectati cu grija, pentru a-ti pune la dispozitie cea mai complexa platforma pentru toate tipurile de sejur: individual, charter avion, charter autocar, de grup etc.

Iata cateva motive care te vor convinge sa calatoresti cu noi:

· Iti oferim un concediu la cel mai bun pret, pentru ca verificam totul cu atentie. Tarifele afisate de noi includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice. Avem destinatii multiple, incat putem sa-ti prezentam o oferta foarte variata, la cel mai bun raport calitate/pret.

· De asemenea, avem parteneriate alese cu grija. Suntem siguri de profesionalismul partenerilor nostri inainte de a afisa ofertele pe site. Pentru noi, siguranta confortului dumneavoastra este foarte importanta, iar pentru fiecare partener ne-am gandit la o serie de standarde pe care trebuie sa le atinga.

· Iti punem la dispozitie consultanta turistica in timp real, atat prin intermediul chatului de pe site, cat si la numerele de telefon afisate. Toata activitatea si toata atentia noastra iti sunt dedicate, pentru ca noi consideram ca este normal sa fii bine informat asupra locului in care iti vei petrece vacanta si a celor pe care vrei sa le vizitezi, a modului in care te poti distra si a posibilitatilor de transport.

· Iti putem personaliza vacanta asa cum doresti, astfel incat oferta noastra sa ti se potriveasca pe deplin. Ne imbunatatim in permanenta portofoliul de servicii, pentru a putea veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor nostri.

· Iti punem la dispozitie asigurari de calatorie complexe, dedicate nevoilor tale. Pentru city-break-ul tau iti oferim o mare varietate de zboruri, pe masura necesitatilor tale.

· Dorim sa iti oferim un produs de incredere si garantia unor calatorii sigure si confortabile. De aceea, iti punem la dispozitie cea mai buna si mai sigura posibilitate de transport terestru si aerian, iar serviciile de rent-a-car pot fi adaptate bugetului de care dispui.

· Iti oferim instrumente de plata diverse, ca sa poti alege ceea ce ti se potriveste: online cu cardul, cash la unul dintre sediile agentiei noastre, transfer bancar si depunere directa in cont.