top of page

Casa di Fiore Spa & Medical Hotel

Casa di Fiore Spa & Medical
Casa di Fiore
Casa di Fiore

   Casa di Fiore Spa & Medical Hotel

  Situat în partea de Nord a Coastei Mării Negre, la doar 85 de km de Vama Veche, în inima stațiunii pitorești Kranevo, Hotelul de 5 stele Casa di Fiore impresionează prin poziționarea sa unică, aflându-se la doar câțiva metri de plaja, unde apele azurii ale mării se întâlnesc cu nisipul atât de fin și de auriu.

  Spațiul generos, briza proaspătă a mării și panorama incredibilă creează atmosfera unică care proiectează turiștii într-o aventură balneară pur și simplu magică și care este disponibilă tot timpul anului.
 
  Plimbându-vă prin zonele exotice, cu spații verzi amenajate cu multă grijă, vă veți convinge că Hotelul Casa di Fiore este un fel de paradis pe malul Mării Negre. Cu o grijă specială atât pentru aspectul exterior cât și și pentru cel exterior, reprezentanții complexului au vrut să se asigure de oferirea unor servicii de cel mai înalt nivel, transformând șederea oaspeților în clipe de neuitat.

 

   Controlând și garantând originea de calitate a preparatelor care provin din fermele proprii, se asigură de satisfacerea celor mai pretențioși clienți. În cele două restaurante ale noastre „Botanico” și „A-la-Carte” veți profita de o experiență gourmet incitantă, degustând o selecție fascinantă de gusturi și texturi de produse speciale.

  Ne străduim ca fiecare oaspete să simtă atitudinea noastră caldă și atenția personală, simțindu-se special și binevenit. Hotelul Casa di Fiore a luat naștere având unicul scop de a oferi oaspeților o vacanță diferită, adevărată și incitantă și dorința de a îndeplini gândul unei vacanțe reușite. 

  Vă așteptăm să vă răsfățați simțurile în

Complexul Casa di Fiore SPA  & Medical Hotel!

Detalii hotel...

Grădina din Casa di Fiore


Hotelul Casa di Fiore este oaza verde a coastei noastre de nord a Mării Negre.

La amenajarea parcului au fost utilizate trei componente principale: verdeață, fragmente de rocă și apă.

Combinația acestor trei componente creează un adevărat paradis, situat imediat lângă plaja frumoasă, oferind vederi panoramice neobstrucționate spre marea.

Casa di Fiore

Flori de sezon, grupuri de arbori și arbuști ornamentali, trandafiri, margini colorate și parfumate de lavandă, flori solitaire de magnolie, care înfloresc la începutul primăverii înainte de înfrunzit și înainte de înflorirea trandafirilor și lavandei, accentele de plante de arbori diferiți și arbuști ornamentali, creează o gamă expresivă de culori și o deosebită stare de spirit în spațiile verzi.

Garduri vii de chiparoși, margini de foioase-ornamentale și arbuști de acoperire a solului, amplasate în trepte, separă vizual zonele din jurul piscinelor în aer liber de împrejurimi, de traficul pietonal și stradal și oferă oaspeților complexului o zonă liniștită pentru recreere și sport.

Bucăți masive de rocă sunt aranjate în combinație cu o varietate bogată de arbuști de acoperire a solului, forme scunde de copaci și accente verticale, cu frunze de culoare variind de la gri-argintiu la verde închis.

Florile perene creează pete frumoase colorate printre stânci. Plantele folosite oferă o paletă bogată de culori, care, în fiecare anotimp suferă o schimbare dinamică.

Răsfățați-vă într-o odihnă lungă și relaxantă. Uitați de viața tensionată și bucurați-vă de moment.

Cufundați-vă în farmecul feeric al Grădinii Botanice Casa di Fiore.

Restaurante...

BOTANICO


Restaurantul principal BOTANICO este deschis pentru mic dejun, prânz și cină tip bufet.
Restaurantul are un interior stilat și răspunde cerințelor celor mai pretențioși clienți. Varietatea bogată de preparate, salate, deserturi și paste, pregătite din produse de înaltă calitate, completează plăcerea oaspeților noștri.

BOTANICO

  Pentru cunoscătorii de mâncăruri rafinate, produsele pe care le selectăm cu atenție pentru pregătirea tuturor preparatelor în BOTANICO sunt o plăcere irezistibilă.
Carnea pe care o producem în propriile noastre ferme este o garanție pentru atitudinea noastră față de calitatea alimentelor. Toate mezelurile și delicatesele sunt, de asemenea, făcute de noi după rețete tradiționale.
În ferma noastră de animale creștem porci și viței, în moșia noastră – găini libere și fericite, rațe și gâște.
În serele din zonă se cultivă sezonier produse complet curate și naturale - proaspete, delicioase și coapte la soare, pe care le folosim în preparatele noastre.
Pentru clienții noștri oferim excursii virtuale în țări vecine sau mai îndepărtate, prin serile tematice, în care se pot încerca deliciile culinare specifice anumitor țări.