top of page

Alua Sun Helios Beach, august 2023

"Bunaaa, de obicei postam recenziile pe google sau booking însă am aflat de curând de acest grup și am vrut sa împărtășesc cu voi experiența mea din Bulgaria.

Anul acesta am ales stațiunea Obzor iar bugetul și recenziile de pe google/ booking și alte site-uri de specialitate ne-au îndrumat către hotelul “AluaSun Helios Beach ”.

Am fost un grup de 12 persoane pentru care am închiriat prin intermediul platformei booking 6 camere duble. Prețul pentru 4 nopți/camera, pachet all inclusive, a fost de 3056 RON.

Voi lasă detaliat mai jos aspecte pro și contra ale locației + poze reale din sejur.

PRO:

- Amplasarea fata de plaja, efectiv din Recepția hotelului sari în Marea Neagră.

- Personalul de la Recepție vorbește foarte bine limba engleza, aceștia sunt foarte săritori, amabili și disponibili oricând; Am ajuns la Recepție la ora 11:30 iar Check-in ul era programat după ora 14:00, aceștia ne-au oferit brățările mult mai devreme și camerele le-am avut pe toate pana la ora 14:00.

- Foarte multe activități zilnice atât pentru Adulți cât și pentru cei mici. Jocuri, concursuri, petreceri tematice, etc. De asemenea pentru copii exista și o zona specială unde se pot juca în voie.

- Camere spațioase, curate și îngrijite.

- Personalul făcea curățenie în fiecare zi.

- Piscina pentru noi a reprezentat un foarte mare plus deoarece am prins zile in care nu aveam voie în apă din cauza valurilor. Piscina era mare si de asemenea era delimitata si o zona specială pentru copii.

- Mâncarea foarte buna, a fost cred ca singurul loc din Bulgaria unde am avut curaj sa mănânc peste și sushi la all inclusive. De asemenea mâncarea foarte diversificata, din punctul meu de vedere, găsești ceva pentru toate gusturile. Pe lângă cele 3 mese pe zi găsești la barul de afara si gustări de tip brunch.

- Parcare în proximitatea hotelului pentru doar 8 leva/ zi;

- Sala de Fitness in incinta hotelului;

- Magazin în incinta hotelului;

- Varietate de băuturi alcoolice / non-alcoolice + posibilitatea de a lua băuturi pe plaja;

- În timpul sejurului a fost ziua soțului meu iar cei de la hotel ne-au surprins cu Șampanie si felicitări din partea personalului hotelului.

CONTRA:

- În afară de personalul de la Recepție și cei ce se ocupau de activități restul nu stăpâneau prea bine limba engleza și te puteai înțelege greu spre deloc cu ei.

- Parcarea hotelului este mult mai scumpă decât parcarea de pe strada și nici nu este păzită.

Despre stațiune pot spune doar ca nu este prea wow iar foarte multe activități nu poți face. Au câteva străduțe pline de magazine cu suveniruri, un parc de distracție vechi dar în schimb păreau ca au foarte multe terase unde lumea se distra si simțea bine.

Plaja și apa erau foarte curate." Andreea #aluasun


7 afișări
bottom of page