top of page

Gergana, septembrie 2023

"Bună ziua! Vreau să vă împărtășesc și eu câteva impresii despre prima noastră vacanță pe litoralul bulgăresc, mai exact în Albena, la hotelul Gergana. Am ales acest hotel dintre alte 4 oferite de către agenția de turism în urma documentării pe mai multe platforme de recenzii, inclusiv aici. Recenziile nu erau toate wow, iar postările de dinaintea plecării m-au făcut să mă îndoiesc de alegerea făcută. Am fost informați de la agenție de locație, de existenta rezervației naturale, ceea ce ne-a atras foarte mult atenția deoarece ne place să vedem și altceva în afara de mare și plajă.Așa că am știut la ce să ne așteptăm, mai ales că citisem despre asta.

Am avut ca și perioada 24-29 august, camera cu vedere la mare, UAI, 2 adulți și un copil de 2 ani jumate. Ce pot spune este că a fost un concediu reușit în ciuda temerilor noastre.

Într-adevăr hotelul are un aspect vechi și liftul mai mult stă decât să meargă, dar asta nu ne-a împiedicat să ne relaxăm.Noi suntem o familie care a călătorit suficient și în țară dar și în afară și am putut face câteva comparații ca să putem oferi o recenzie sinceră.

Ce ne-a plăcut:

-Personalul foarte amabil, receptiv

-Curățenie impecabilă, făcută zilnic, mini-barul alimentat la fel zilnic

-Plaja curată, nisip fin, șezlonguri destule, intrare lină în apă

-piscina cu apă curată, caldă

-mâncarea diversificată, proaspătă, preparate gătite în fața ta, grătar aproape în fiecare seară, chiar și cel mic fiind mai mofturos a mâncat bine în fiecare zi.

Snack bar cu vafe și pizza.

Sucurile cam proaste calitativ, dar nu ne omorâm în general după ele așa ca n-a contat.

Nu am avut probleme cu țânțarii, eu am văzut câțiva la recepție si in zona pontonului spre rezervație, dar cum am zis era de așteptat să fie și oricum ne pregătisem cu spray-uri.

-Poziția hotelului chiar pe plajă, restaurant cu terasa pe plajă, la fel curățenie impecabilă și aici.

-ponton și terasă spre lacul din rezervație

-disco party pentru copii și adulți, animații

-atmosferă liniștită, fără agitație, zgomot, nebunie

Cred că ar fi mai multe de povestit, dar mă opresc aici. Sunt convinsă că există alte hoteluri muuult mai ok decât Gergana in Bulgaria sau chiar în Albena, dar pentru noi a fost ok, ne-am distrat, ne-am relaxat și ne-am întors cu gânduri mult mai bune decât cele cu care am plecat:)" Renata #gergana



15 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page