top of page

Grifid Vistamar

"Tocmai am terminat un concediu minunat și m-am hotarat sa impartasesc cu voi experienta frumoasa de la Grifid Vistamar.

Am auzit foarte multe pareri bune despre lantul Grifid asa ca anul acesta ne-am orientat catre ei si bine am facut. Dupa lungi comparatii intre hoteluri, buget, oferte, recenzii si localizare am primit cea mai buna oferta de la Grifid Vistamar cu tot cu codul de reducere Litoral Bulgaria.

Mentionez ca am facut rezervarea direct pe site-ul lor. Am ajuns la hotel lunea in jurul orei 12:30 si mare a fost surpriza, pentru ca am aflat ca ni s-a facut un upgrade gratuit pentru o camera concept superba. Am primit bratarile asa ca am putut intra cu pranzul, terminand sejurul cu micul dejun. Camera a fost gata in jurul orei 14:30. In camera s-a facut curatenie zilnic, prosoapele au fost schimbate in fiecare zi, iar doamnele de la curatenie ne-au lasat aproape zilnic cate o mica surpriza din proasoape pe pat. Minibarul a fost aprovizionat zilnic + aparat cu capsule de cafea in camera.

Fiindca am avut un sejur de 6 nopti, am avut intrari nelimitate la restaurantele a la carte care fac parte din programul Grifid dine around, rezervarile fiind facute in momentul in care am ajuns. O doamna foarte draguta este acolo sa va arate toate meniurile si optiunile libere. Baiatul care ajuta cu bagajele vorbeste foarte bine romaneste Mancarea la pranz si cina in restaurantul principal a fost extrem de proaspata si gustoasa. zilnic sunt legume coapte pe plita, peste de diverse feluri(biban de mare,rechin, cod, fructe de mare, etc), paella cu fructe de mare la fiecare 2 zile, rata foarte buna, pui, carne de vita, porc la cuptor sau pe plita, diverse mancaruri din care nici nu stii ce sa alegi.

Totul proaspat si diferit in fiecare zi. Micul dejun este foarte variat, cam aceleasi lucruri in fiecare zi insa multe feluri asa ca nu ai cum sa repeti acelasi lucru doua zile la rand, plus ca bucatarul face omlete foarte bune la standul de omlete. Exista si un colt cu mancare sanatoasa inclusiv smoothies de pepene galben, rosu, castravete, etc. Cocktailurile de la barul din lobby deschis dupa ora 17 au o calitate superioara fata de cele de la barul de la piscina. Program de animatie in fiecare seara inclusiv un program special pentru copii. Am avut parte si de o petrecere pe plaja din fata hotelului. Ca si activitati programul este afisat zilnic in lobby si sunt destule lucruri de facut.

Accesul gratuit la Aqua park in cadrul hotelului Grifid Bolero care are intrarea chiar vis a vis, pentru copii cat si pentru adulti, se pot consuma doar bauturi acolo, nu gustari. Plaja este chiar in fata hotelului, exista bar pe plaja care face un frappe foarte bun. Primele randuri de sezlonguri se ocupa la primele ore ale diminetii insa nu a fost zi in care sa nu reusim sa prindem ceva liber.

In una dintre zile am avut si un show gratuit al delfinilor care s-au jucat pret de o ora in larg Exista si un snack bar deschis toata ziua unde se prepara pizza, burgeri, hot dogs, paste, etc. Si inghetata Plus ca au propriul coffee shop, noi ne-am baut cafeaua acolo dimineata, a fost foarte buna. Per total, noi am avut un sejur neasteptat de reusit si ne-am bucurat din plin de aceasta vacanta. Vom reveni cu siguranta la Grifid Vistamar! #grifidhotels Grifid Hotels #LitoralBulgaria #goldensands" Georgiana #grifidvistamar


43 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page