top of page

Hotel HVD Viva Club, iunie, 2022

"Salut.

HVD Viva Club - Nisipurile de Aur

Am ajuns la ora 9 dimineata, la ora 11 ne-a cazat. Check in-ul era la 14.00, nu ne deranaja sa asteptam pana atunci, au fost foarte ok.

Camera mare, curata, cu tot ce trebuie. Minibarul se umple zilnic (2 beri, 2 sucuri, apa, o napolitana si o punga de chipsuri). Se face curat, se schimba tot daca e nevoie, zilnic.

Mancarea foarte ok. Nu suntem pretentiosi, dar nici nu mancam orice . Nu cred ca poate sa zica cineva, ceva de mancare. Poate doar cineva foarte pretentios, dar nu cred.

Se mananca si intre mese, la piscina, foarte ok.

Bauturile sunt asa si asa, putin lungite cu apa si mai dulci decat trebuie, dar, per total a fost ok si cu bautura.

Piscina mare pentru adulti cu activitati (se joaca polo dupa-amiaza), se danseaza, se face gimnastica. Piscina mica pentru copii (neincalzita), apa destul de rece (e abia luna iunie). Un parculet pentru copii inconjurat cu nisip, foarte ok.

Un punct forte la activitatile pentru copii, mai ales seara cand sunt spectacole (o ora pentru copii de la 20:30, apoi continua pentru adulti).

Foarte animat, cu dansuri si tot ce trebuie pentru a intretine copiii. (Nici la Reina del Mar anul trecut cand am fost in plin sezon nu a fost asa ok, deci Viva Club clar este peste Reina la activitatea pentru copii).

Plaja lor privata, exista si este la aprox. 2 km distanta. Se pleaca cu autobuz-maxi taxi la ore fixe, se revine de la plaja tot la ore fixe. Au bar pe plaja cu mancare si bautura.

Exista la 8-9 min distanta pe jos de hotel plaja free si plaja contra cost. Nu este mult de mers. Este de urcat putin la intoarcere, dar daca nu aveti bagaje multe, este ok.

Centrul este chiar langa hotel, seara coborati scarile hotelului si incep tavernele si magazinele.

In rest, va raspund la ce intrebari aveti. Eu personal, recomand." Bogdan #vivaclub





29 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page