top of page

Hotel Paradise Beach, august 2023

"Buna ziua, prezenti la Hotel Paradise Beach, St. Vlas, Bulgaria, de cateva zile si mai avem cateva zile, dar am fost si acum 2 ani aici si putem constata o imbunatatire constanta (sezlonguri mai multe pe plaja - unele cu plata altele gratis- si o terasa mare facuta recent care face toti banii). Hotelul este de 5 stele, situat pe plaja.. se coboara cu liftul direct pe plaja, iar pretul de cazare mai mult decat decent.

    Noi nu avem ce reprosa, totul fiind la superlativ, camerele mari, curate, paturi imense, canapele, seif.. camera si seiful se deblocheaza cu un ceas de mana astfel ca nu mai stai cu grija cheilor. Se intra zilnic in camere se face curat si odata la 2 zile se schimba lenjeria. Baia curata si completa cu ce ai nevoie.

    Piscina foarte mare cu vreo 2 anexe pt copii, bar la piscina , curat, bauturi bune, bere, cocktailuri.. exceptie cola fanta sprite care sunt la dozator.. o multime de sezlonguri , gasesti chiar si la ora 10 jumate.

     La restaurant toate bune, mese foarte multe , angajatii stau constant si debaraseaza, mancare variata si foarte buna, fructe, ciorbe.. prajituri, iar daca cumva nu te incadrezi sa mananci in orele stabilite gasesti sanvisuri si prajituri intre mesele principale. Personal nu inteleg unele recenzii pe booking .. n-ai cum sa nu gasesti mancare sau sa nu te saturi, e imposibil oricat de gurmand ai fi ca sa fiu elevat. Zic unii ca n-au mancare intre mese desi am zis ca sunt dar poate nu stiau.. problema e ca ai venit la mare, concediu.. nu stiu cum stau unii numai la masa ca eu doar cu mesele principale.. cate putin vorbind si sunt satul toata ziua.. in fine.. chiar recomand.

     Extra avem masaj, jocuri, sala de fitnes si o sala mare de jocuri cu intrarea prin parcare in care gasim o gramada de jocuri.. biliard, bowling, darts etc si bineinteles bar.. baruri peste tot astfel ca esti alimentat continuu  De mentionat ca jocurile sunt cu plata dar chiar si asa foarte ieftine (2 jocuri de bowling,2 pers.. 24 leva).

     La plaja toate ok, intrarea foarte lina in mare, mergi 100 de metri si tot pana la genunchi e apa, curatenie, poti face parasailing, poti inchiria ski jeturi.

     Eu si sotia mea am veni mereu aici.. un super hotel.. am luat biletele din luna februarie si am achitat 4000 de lei pt 5 nopti all inclusive. Nu intelegem recenziile negative de pe

booking dar nu va luati dupa ele. Unii cred ca daca dau 4000 de lei la 5 stele cred ca vor fi luati in brate pana la plaja, stau 2,3 femei sau barbati cu muschi (dupa caz) si le fac aer cu frunze si le dau struguri sa manance si apoi sunt serviti cu masa la piscina ca na.. doar au platit  sa fim seriosi, unii se duc la Costinesti stau ca sardelele si striga pe langa ei cetatenii cu drepturi hai la porumb si apoi vin aici si zic ca e naspa.. serios.. nici chiar asa.. fata de Romania aici ai alte conditii, esti respectat si de multe ori ai preturi mai mici.

   O recenzie mai lunga dar sper ca am scris tot ce se putea despre acest hotel. Concediu placut tuturor." Andrei #paradisebeach




59 afișări
bottom of page