top of page

White Lagoon Resort, august, 2022

Actualizată în: 30 mar. 2023

"Recenzie White Lagoon, Kavarna!

Buna grup,

Las si eu aici impresiile noastre referitoare la sejurul ce tocmai s-a incheiat la White Lagoon Kavarna, perioada 29 iulie-4 august 2022 (6 nopti).

Sejurul a fost achizitionat prin agentia Teron Intertur, prin doamna Anca care a fost foarte draguta si mi-a raspuns la o mie de intrebari pana sa ne decidem. Recomand aceasta agentie, are preturi foarte bune pentru sejururi in Bulgaria.

Asadar, sa trecem la subiect: hotelul este super, mancarea excelenta, variata, proaspata, gratar de tot felul, salate, deserturi etc. Parcarea este gratuita si ceea ce ne-a placut a fost ca avea si parcare subterana (lucru aflat aici, de pe grup de la un domn care ne-a indrumat si caruia ii multumim), curatenie in camere in fiecare zi, animatie pt copii, spectacole in fiecare seara, staff-ul zambitor si politicos. Noi am avut 1 bedroom appartment, avem 2 copii (15 ani si 11 ani jumate), cu vedere partiala la mare. Totul a fost la superlativ, noi ne-am relaxat si ne-am simtit foarte bine. Practic, nu am iesit din resort in nicio seara caci aveam ce sa facem acolo. Sunt in total 8 piscine, din care 2 infinity pe acoperis de unde este o priveliste de vis, 2 piscine cu tobogane de apa, locuri la plaja fara sa te trezesti cu noaptea in cap sa ocupi sezlong, gaseai liber in orice moment din zi deoarece lumea se foia ba la plaja, ba la piscine. Este bar pe plaja, bar la piscine, practic ai tot ce iti trebuie oriunde decizi sa iti petreci ziua. Este un resort pentru familii cu copii care cauta liniste si relaxare. Singurul minus pe care l-as da este plaja si marea care e linistita fara acele valuri mari deoarece e un fel de golf, iar plaja este bolovanoasa la intrare, apoi ajungi la nisip. Pe noi nu ne-a deranjat tare acest aspect, dar pentru cine isi doreste plaja lunga, intinsa si valuri nu e potrivit acest hotel.

Per total, noi i-am da nota 9 din 10. Nu e 10 din cauza plajei! In rest, nimic de reprosat!



Am avut concediul perfect, iar copiii au avut ce face caci erau ba la piscinele cu tobogane, ba la cele de langa plaja, ba la plaja. Mentionez ca am fost 2 familii cu 2 baieti de 15 ani si o fata de 11 ani jumate care se cam plictisesc repede, dar aici nu a fost cazul.

Daca mai aveti intrebari, va raspund cu drag! Las si niste poze pt a va face o idee!

Concediu placut si vreme buna!" Isabela #whitelagoon



41 afișări
bottom of page