top of page

Recenzii hoteluri

Sf. Constantin si Elena

Este o statiune de pe coasta bulgara a Marii Negre amenajata intr-un parc situat la 10 km nord de centrul orasului Varna, la 2 km est de cartierul Vinita si la 7 km sud de Nisipurile de Aur. Se afla la 275 de kilometri de Bucuresti si 117 de kilometri distanta de Vama Veche. Numele ei provine de la manastirea Sf. Constantin si Elena
Este cea mai veche statiune de la Marea Neagra din Bulgaria, fiind in trecut denumita Druzhan si statiunea Varna.
Plajele sunt nisipoase si se intind pe 3.5 kilometri, este inconjurata de verdeata si intrerupute de de promontorii stancose si izvoare termale pe care le poti gasi inclusiv pe anumite portiuni de plaja. Datorita acestor izvoare termale turistii se pot rasfata in centrele SPA unde vor avea parte de multe tratamente din aceasta sfera.
Aceasta statiune este preferata de familiile cu copii precum si de cei care dorec sa aiba parte de liniste si tratamente balneare.

Constantin si Elena Litoral Bulgaria

Hoteluri...

Autumn Mood

Aqua House

Autumn Mood

Astor Garden

Recenziile expuse in aceasta pagina apartin turistilor romani care au fost cazati in hotelurile din Bulgaria si au fost preluate din platforme de socializare, cu acordul acestora.

Daca identificati orice informatie care va apartine si nu sunteti de acord cu publicarea acesteia, va rugam sa ne instiintati prin orice mijloc de comunicare pentru a lua masurile necesare.

Va multumim!

Verificati ofertele de cazare -

Sf. Constantin si Elena

bottom of page