top of page

Aheloi

"Cura pentru orice este apă sărată : sudoarea, lacrimile mării." Isak Dinesen

Despre statiune...

Aheloy este o bijuterie ascunsa pe coasta Marii Negre, care incanta vizitatorii cu frumusețea sa naturala si cu atmosfera relaxata. Localizata strategic intre Nessebar si Burgas, aceasta pitoreasca localitate ofera o experienta unica, amestecand traditiile locale cu facilitatile moderne

Albena Litoral Bulgaria


Aheloy, este o bijuterie ascunsa pe coasta Marii Negre, care incanta vizitatorii cu frumusețea sa naturala si cu atmosfera relaxata. Localizata strategic intre Nessebar si Burgas, aceasta pitoreasca localitate ofera o experienta unica, amestecand traditiile locale cu facilitatile moderne.

Plaje Aurii si Marea Neagra Senina

Aheloy se mandreste cu plaje aurii intinse de-a lungul malului Marii Negre. Apa cristalina si nisipul fin creeaza un cadru idilic pentru relaxare si distractie. Turistii se pot bucura de o zi de relaxare pe plaja, de sporturi acvatice sau plimbari romantice de-a lungul țarmului in timp ce savureaza briza marii.

Padurea de Stejar Aheloy: O Oaza Naturala

Oferind un refugiu linistit in mijlocul naturii, rezervatia naturala "Padurea de stejar Aheloy" este o destinatie populara pentru iubitorii de ecoturism. Aici, vizitatorii pot explora trasee pitoresti, descoperind flora si fauna bogata a regiunii. Aceasta oaza verde este perfecta pentru plimbari relaxante si fotografii memorabile.

Cultura si traditie

Aheloy pastreaza vii traditiile locale, oferind turistilor o incursiune autentica in cultura bulgara. Targurile locale ai evenimentele traditionale reflecta ospitalitatea comunitatii locale, oferind vizitatorilor șansa de a se conecta cu istoria si cu identitatea locului.

Gastronomia bulgareasca

Calatorii pot experimenta autenticitatea bucatariei bulgaresti in restaurantele locale din Aheloy. Deliciile culinare, precum placintele traditionale si preparatele pe baza de peste proaspat, rasfata papilele gustative ale celor care apreciaza gastronomia locala.

Aheloy, Bulgaria, este mai mult decat o destinatie de vacanta - este o calatorie intr-un colt pitoresc al lumii, unde frumusetea naturala se impleteste cu traditia autentica. Descopera aceasta perla a Marii Negre si lasa-te purtat de farmecul sau unic!

Trasee recomandate...

Orasul Aheloy este situat in regiunea Burgas si face parte din municipiul Pomorie. Situat intre statiunea Sunny Beach, or. Nessebar si or. Pomorie. Distanta de la Aheloy pana la statiunile in apropiere Sunny Beach si Nessebar este 7 km si 3 km si pana la Ravda si Pomorie, la 10 km, de aceea turistii pot sa beneficieze de calatorii prin regiune si vizite la incitantle de noapte. Aheloy are un parc, biserica, stadion, cafenele, benzinarii, restaurante, hoteluri, Marina potrivita pentru acostarea vaselor de pescuit si iahturi. Aheloy este potrivit pentru pescuitul maritim si pescuitul pe rau, fiindca prin el trece raul Aheloy, care este numit dupa orasul.

Fotografii...

bottom of page