top of page

Astor Garden/Aquahouse, octombrie 2022

Actualizată în: 29 iun. 2023

"Vad ca este interes pentru Astor Garden si Aquahouse, asa ca vin cu aceasta recenzie. Am fost in extra-sezon, in perioada 27-31 octombrie. Astor se inchidea in cateva zile, Aquahouse ramanea deschis. Per ansamblu, eu zic ca nota Astor-ului de pe booking, adica 9,2 reflecta realitatea.

Parcare

Nu pare sa fie o problema. Pe langa parcarea din fata hotelului, mai exista o parcare disponibila, cu bariera, in stanga hotelului, spre Primoski.

Camera

Am avut o camera park(ing) view. Nu ca nu mi-as fi dorit una mai buna, dar ambele hoteluri erau pline.

Camera a fost mare, curata, cu pat comod si balcon generos. Minibar-ul nu e inclus. Doar apa si 6 capsule de cafea sunt incluse in AI.

Hotelul are niste mochete deschise la culoare, care s-au cam patat, atat pe holuri cat si in camere. Petele respective creeaza un pic impresia de neingrijit. Totusi, curatenia mi s-a parut exemplara, puteai sa mergi toata ziua prin hotel si nu pescuiai prea multe fire de praf pe papuci.

Mancare

Chiar daca prezentarea nu era cea mai grozava, mie mi-a placut mancarea, mai ales la pranz si cina. MD a fost cam slabut. La fiecare masa am gasit ceva chiar gustos. La cina erau niste feluri vedeta (gen sushi, vita, burrata) dar care dupa ce se consumau, nu mai erau inlocuite tavile.

Restaurantul, in interior are un aspect mai de cantina, partea exterioara fiind in schimb foarte draguta.

Zona de hot snacks era slabuta, erau ceva cartofi pai, chiftele, pizza, salata parca si ceva fursecuri. Si programul era cam aiurea, adica doar pana in ora 15:00. Uneori mai gaseai in lobby, langa bar, ceva gustari reci, gen mini sandwichuri.

Exista un restaurant a la carte care nu e inclus in AI dar nu ducea lipsa de clienti. Nu l-am incercat.

Bauturi

La restaurant, la piscina si in lobby erau dozatoare de cafea, bauturi racoritoare, vin si bere. La lobby bar mai erau disponibile si alte bauturi. Slabute toate, cam ca peste tot in Bulgaria pe unde am fost. La Vistamar parca erau totusi ceva mai OK.

Animatie si personal

Chiar daca pe foaia primita erau trecute diverse activitati, nu mai era nimic disponibil, nici pentru copii, nici pentru adulti. Nici macar mini disco. Personalul hotelului e OK, poate un pic mai atos decat la Grifiduri.

Piscine

E o piscina mare exterioara, neincalzita, si doua mici, rotunde, gen jacuzzi, cu apa calda dar fara jeturi de apa. Langa piscina e un mic loc de joaca pentru copii.

Exista si o piscina interioara, mica zic eu pentru capacitatea hotelului.

Plaja

E intr-un golfulet. Fiind final de octombrie, nu mai erau sezlonguri, iar barul era evident inchis. Nici in sezon, nu cred ca plaja e punctul forte al hotelului.



Aquahouse Thermal & Beach

Am avut accesul inclus (1 intrare/pers/zi). Atentie, pentru Astor nu e mereu inclus accesul, depinde de oferta. Trebuie sa veniti cu prosoapele si halatele de la hotel. Mi s-a parut OK. Exista mai multe piscine interioare si exterioare cu apa incalzita. In fine, nu e foarte calda, nu va asteptati la ceva gen Baile Felix. Nu e nimic inclus pe partea de mancare si bautura dar preturile sunt decente.

Aquahouse Hotel&SPA

La Astor neexistand animatie, cei de la receptie ne-au sugerat sa mergem la Aquahouse. Am fost de vreo 3 ori, seara. Nu era cine stie ce animatie, nici pentru adulti (canta cineva in lobby) nici pentru copii (era o sala micuta unde dansa cineva cu copiii). Poate o fi mai bine in sezon, dar m-as mira. Lobby-ul era mult mai aglomerat ca la Astor, niciodata nu am vazut vreo masa libera iar la bar era ciorchine de lume. Nu am vazut dozatoarele de apa, bere si vin cum erau la Astor in lobby. Restaurantul AI era mai aratos ca la Astor iar mancarea mai diversificata. Totusi, si acolo era mai aglomerat.

Sunt mai multe piscine exterioare, una parea cu apa calda iar una dintre piscine are si tobogan. Piscina interioara e mai mare ca la Astor. Locurile de joaca exterioare pentru copii sunt de-asemenea mai generoase comparativ cu Astor.

Parcarea parea mai problematica comparativ cu Astor. N-am vazut locuri libere iar unele masini erau puse aiurea.

Din ce-am vazut, la preturi similare, parca as recomanda Aquahouse Hotel in extrasezon si Astor in sezon. De-asemenea, Aquahouse e probabil mai potrivita pentru familiile cu copii. Aveau la un moment dat oferte, atat la Aquahouse cat si la Astor, in jur de 1000 euro, 2 adulti si 1 copil, 7 nopti cu AI in iulie si august. Pare un best buy! In aceeasi perioada Grifidurile si Melia erau la 1600-1800 euro.



Statiunea Sf. Constantin si Elena

Fiind extra-sezon, e mai greu de evaluat. Pare OKish, ai pe unde te plimba. Evident, nu e ca-n Nisipuri sau Sunny Beach. E o zona unde pare sa fie o piscina publica cu apa termala mai calda ca la Aquahouse. La un moment dat, daca mergi pe faleza, dai de un complex rezidential nou unde se cam blocheaza drumul." Vlad #astorgarden #aquahouse




154 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page