top of page

Astor Garden, Sfinții Constantin și Elena, septembrie 2023

Actualizată în: 26 sept. 2023

"Prima noastră recenzie despre vacanța si Litoral Bulgaria. Bună seara grup frumos!!!

Mă bucur că fac parte din admiratorii Litoral Bulgaria și îmi doresc să împărtășesc experiență noastră mai exact prima vacanță cu voi Travel Planner mulțumim alegerea stațiunii și a hotelului aparțin copiilor noștrii și le mulțumim pentru alegere! Bun, să trecem la descriere drumul din Bâldana Dâmbovița a fost unul super știut de toti Giurgiu Ruse cu trecere vama max. 25 min și destinația St Constantin și Elena Varna hotel Astor Garden 27.07.202-3.08.2023!!

O vacanță în familie ,nora nepoțica și băiatul nostru.

Ritual check-in, brățări distribuirea camerelor una vedere mare Pool bar cealaltă lateral mare si park wieu , intrare la masă cu prânzul.

Prima impresie după 20 de ani de mare România a fost Wowwww nu trădez fiecare locație cu frumusețea ei, dar....dar.... acest hotel este de o eleganță și un rafinament special am atașat foto cam multe exact așa cum este ,te lasă fără cuvinte curățenie, mâncare diversificata voi atașa foto în postarea viitoare ,divertisment mai puțin dar noua nu ne-a lipsit micuța având un an și 6 luni nu se încadra la program cu copii neavând 4 ani.

Camerele mari spațioase am atasat foto și video baia generoasa cu dus și cada lenjeria impecabila minibar cafea și apa plata restul băuturilor contracost aici este un pic de comentat am tot citit la comentarii la ultra all incusive ar fi trebuit realimentare zilnică .În fine sunt alte zone unde se poate consuma orice bautura racoritoare Poll bar &Recepție super ok cokteilurile ca și bautura de altfel.

Ðupa instalare am servit masa la restaurantul hotelului Azzaro unde am găsit diversitate gastronomică, prospețime la toate preparatele culinare patiseria prajiturile fructele băuturile cafeaua ceaiurile spațiul imens, faptul că poți servi masa la terasa, mâncare pentru copii la cel mai înalt standard sincer ii ridica mult ștacheta acestui hotel, bineînțeles am dat turul hotelului puțin spus grădinile Garden aici este o întreagă grădină botanică și aici cuvintele sunt sunt de prisos asa ca atașez foto. După prânz am luat un pic la pas stațiunea Constantin și Elena la fel ca și hotelul îți dă senzația de liniște frumusețe și cel mai minunat are de toate o strada gen Lipscani de unde poți cumpăra tot ce vrei parcul de distracții și apoi să privești marea în toată splendoarea ei atașez foto !

În sfârșit sa trecem la partea cu Pool bar hotelul dispune de o piscină mare generoasă cu zonă dedicata sezlogurilor cu umbrele gaseai loc la orice ora nu este nevoie sa alergi de nebun dimineața sa ocupi cu prosopul doamne ferește și 2 mici pentru copii toate încălzite igienizare o splendoare să te tot răsfeți micuța noastră a fost foarte încântată de zona dedicată lor tobogan leagan și gustări patiserie,fructe,iar noi adulții am beneficiat de cafele băuturi alcoolice și non alcoolice gustări calde gen mic dejun,vin la carafa , un spațiu minunat cu mese scaune unde serveai tot ce iti doresti începând cu ora 10°°-17°° atașez foto Restaurantul Azzaro un concurs al gastronomiei începând cu mic dejunul de la ora 7.15-9.15 puteai servi într-o atmosfera elegantă un meniu diversificat începând de la fructe confiate o gama largă,patiserie mezeluri rafinate brânzeturi iaurturi tot cd ține de gama lactate, fructe, compoturi, freschuri sanwhich cu de toate omlete,plăcinte,oua cârnăciori diverse budinci foarte variata gama de salate pâine caldă diverse sortimente atașez foto realitatea depășește exprimarea și cuprinderea noastră,sortimente de băuturi cafea Allegria foarte bună ceaiuri miere sortimente de gustări pentru copii mese adecvate pentru ei și o mare atenție la curățenie super frumos felicitări!!!! Prânzul și cina de-asemenea varietate de mâncaruri și fripturi salate seara dedicata celor care prefera fructele de mare sortimente din peste supe pentru copii 2,3 feluri dar suficiente ciorbite de pui vita cu siguranță acest hotel satisface orice gurmand !

Și pentru ce venim la mare ???? Pentru mare hotelul dispune de 2 plaje private cu șezlong și umbrele incluse de-asemenea sunt suficiente și un beach bar unde poți servi racoritoare bere patiserie totul inclus cât dorești atașez foto!

De-asemenea una din dimineți am dedicat-o răsăritului sunt fan foto din pasiune asa ca am pornit singura spre mare,pot spune câteva minute eram singură pe faleza Constantin și Elena doar eu și Poseidon ce poate fi mai frumos! Atașez foto

Și apoi de ce nu o plimbare de seara în centrul Primorski unde poți servi o cina romantica o plimbare de mână, o distracție în parcul de divertisment pentru copii, atașez foto! CONSTANTIN ȘI ELENA THE BEST!

Fiecare seara și zi pentru noi a fost un basm, pentru că mâine merg dimi la job închei această postare la jumătate voi reveni data viitoare în fortza cu restul impresiilor cu credință ca postarea și descrierea mea simpla vă folosește o seara minunata alături de cei dragi vouă și nu uitați bucurați-vă de viață nu se știe când se termină totul! RECOMAND ASTOR GARDEN!

Împreună pentru vacanțe reușite!Emilia.Respect Litoral Bulgaria" Emilia #astorgarden


13 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page