top of page

Casa di Fiore, februarie 2024

Actualizată în: 8 mar.

"Noi tocmai ne-am întors de la Casa di Fiore, 4 nopți, 2 adulți și un copil de 9 ani, camera Magnolia, sea side view, fără pachet balneo, cu canapea mare extensibila și foarte comodă pentru copil.

Camera mare, foarte confortabilă, patul excelent de mare și confortabilă salteaua, la fel canapeaua pentru fată.

Baia mare, cu produsele necesare, halate de baie, papuci, seif, mini-bar contra-cost.

Foarte foarte curat și multă grijă pentru detalii în tot hotelul.

Restaurantul este cel mai frumos pe care l-am văzut pana acum în Bulgaria (canapele tapițate, scaune tapițate, candelabre, muzica în surdină, atmosferă minunată).

Nici la Reina nu arată așa restaurantul, am fost, la Wave nici atât sau Dreams.

Ce sa zic despre mâncare...fabulos!!! Atât, fabulos.

Am avut full-board, 3 mese pe zi.

Nu are sens sa dau exemple de produse la servit, vă spun doar că au de toate pentru toate gusturile, adulți sau copii mofturoși, proaspăt, cald, frumos și curat, prezentate...nu am absolut nimic să le reproșez.

Trebuie sa știți ca nu se servește decât apă la prânz și cină, restul e contra-cost...nu sunt prețuri mari, având în vedere ca vorbim de un hotel de 5 stele (de ex. 8 leva o fanta, 10 leva un pahar de vin). Dimineața regăsiți cafea, sucuri!

Toți angajații sunt grijulii și drăguți, amabili, gata mereu să te ajute, începând de la ajutorul dat la bagaje pana la camerista care ne-a schimbat lenjeriile zilnic.

Noi așa ceva nu am mai pomenit, deși repet, am fost la Reina, la Wave, la Dreams...tot 5 stele.

Foarte foarte curat peste tot în hotel, impecabil.

În zona de restaurant există și o terasa închisă acum iarna, unde lejer se putea sta.

Zona SPA este dotată cu sală de sport, tratamente diverse, masaje, tot felul de saune, piscină cu apă termală, foarte mare piscina interioară, piscină cu apă sărată și piscină exterioară cu apă termală, adică 35 de grade, funcțională și acum.

Era multă lume, dar era loc pentru toți.

La piscină exista un vitamin-bar de la care se pot servi diverse, inclusiv pizza și ceva sandvișuri, am văzut că-și luau cei care nu aveau masa de prânz.

Apa la piscina interioara are 35 grade, cam prea caldă pentru gustul meu.

În lobby există o zonă de relaxare, cu măsuțe, canapele și un bar...bune pentru jucat cărți, de băut ceva și stat de vorba.

Zona de recepție nu este foarte mare, dar nici nu-i nevoie.

Există un loc de joacă pentru bebe și alt loc de joacă pentru cei mai mari, pe lângă care se găsesc și jocuri cu fise contra-cost, un coafor și un magazin mic, de unde am luat noi un colac fetei.

Hotelul are ieșire directă la mare, dar având în vedere că nu are tobogane și nici spațiu mare în curte, nu este convenabil pentru noi pe perioada verii.

Parcarea este disponibila și este gratis.

Menționez că au ferma proprie de unde își procură carnea. Este o informație regăsită la hotel.

Recomand hotelul!! Noi probabil vom reveni, dar având în vedere ca avem copil de 9 ani, nu vom veni vara! (ne trebuie ceva cu multe piscine și tobogane).

Localitatea Kranevo este un dezastru

Vacanță plăcută!" Cristian #casadifiore





61 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page