top of page

Dit Majestic, august 2023

"O sa încep prin a va spune cât de mult mi-am dorit sa ajung anul trecut la DIT Majestic Beach Resort, Sunny Beach, Bulgaria și nu am reușit prin nicio agenție, am luat legătura și cu cei de la hotel și efectiv nu mai aveau nimic disponibil.

Anul acesta am vânat hotelul din timp și am reușit sa achiziționam prin Travel Planner  un sejur de 4 nopți, 2 adulți și 1 copil la prețul de 852 euro, pentru o camera cu vedere la mare (și ce vedere, o sa las mai jos poze) în perioada 20-24 aug.

Am plecat duminica pe 20 din București în jurul orei 5 dimineața, am reușit sa trecem vama la Ruse în aproximativ 10 minute, apoi drumul pana în Sunny Beach a fost foarte liber.

La hotel am ajuns pe la ora 11, însă a trebuit sa așteptăm pana la 11:30 sa putem întra în parcare (parcarea gratuita pe toată perioada sejurului și păzită, ceea ce este ft important).

Bagajele au fost preluate de la mașină de către un bellboy, apoi am mers la recepție pentru a ne pune brațările și ne-am putut bucura de toate facilitățile resortului, pana ce camera a fost gata (aprox ora 13).

Camera suficient de mare, cu un pat dublu și un fotoliu extensibil, cu balcon, televizor, fierbător de apa însoțit de plicuri cu ness si ceaiuri, mini bar aprovizionat zilnic cu 2 beri, o apa la 1,5l, un suc cu acid și unul la cutie pentru copii.

Baia micuța, cu uscător de par, produse de igiena, prosoape curate și o cada nu foarte încăpătoare, dar nu ne-a deranjat în niciun fel.

Plaja este foarte aproape, doar traversezi faleza și mergi 20m în stânga, nisipul este fiiind, întrarea în apa este lina, perfecta pentru familii cu copii, mai ales pentru cei născuți în zodia Pești.

Șezlonguri sunt destule, am găsit în fiecare zi, băiatul care se ocupa de plaja avea grija sa nu rămână rezervate mai mult de 30 min.

La barul de pe plaja nu găseai decât apa, sucuri cu acid sau fără și bere, dar puteai ft ușor sa traversezi și sa mergi la barul din resort unde aveai mult mai multe opțiuni.

Mâncarea destul de variata, nu am văzut sa se repete, foarte gustoasa si arătoasa, am apreciat chiar și deserturile aici (am avut concedii in care nici nu le-am gustat).

Băuturile destul de bune, nu la fel de diluate ca la alte hoteluri, cocktail-urile pregătite cu multa atenție după rețetă autentica, înghețata foaaaarte bună!

Sunt sigura ca am omis multe lucruri, dar nici nu vreau sa plictisesc pe nimeni, o sa las pozele sa vorbească de la sine.

Nu în ultimul rand vreau sa le mulțumesc pentru tot celor de la agenție, am primit mail cu o grămadă de informații utile cu 2 zile înainte de concediu iar în dimineața plecării ne-au trimis mesaj cu urări de bine în care se regăsea și un nr. de telefon pentru urgențe, slavă Domnului ca nu a fost nevoie sa îl folosim.

Nu uitați de asigurarea medicala (noi am făcut la Groupama) și de vigneta (noi am achiziționat-o de la Petrom, înainte de a trece vama).

În rest, drumuri bune tuturor și concedii cu soare și fără peripeții!!!" Andreea #ditmajestic



46 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page