top of page

Dit Majestic, iunie 2023

"Bună dimineața. A venit și momentul sa bem ultima cafeluța pe anul asta de la mare. Asa cum am promis revin cu o descriere și recenzie pentru DIT Majestic Beach Resort, Sunny Beach, Bulgaria . Este situat în partea mai liniștită a plajei Sunny Beach, nu foarte aglomerata. Plaja este un pic lateral în stânga,cum ieși de pe poarta hotelului.

 Șezlonguri , cu măsuța și umbrele,gratuite Intrarea în apa este lina,plaja cu nisip fin. Pentru relaxare,este super ok.

 Cazarea la hotel, este super ok. Camere mari, curate și zilnic curățenie, paturi mari și saltele odihnitoare.

 Mâncarea a fost diversificata(am mai fi stat măcar 4 nopți, să reușim să gustam din toate felurile). Mâncarea gătită bine. Nu o sa pun poze,cu felurile de mâncare sau altceva. Personalul foarte amabil și zâmbitor,nu am simțit zâmbetul ala forțat, curățenia e în permanenţă, nu este zona în care sa nu vezi un om de/la serviciu. Am fost cazați în perioada 23-30.06,2 adulți și un copil.

  Băuturile specifice,gin,rum alb,rum negru, whisky, cocktail-uri specifice,sucuri specifice,atât naturale,cât și "cu zahar". Cafeaua foarte bună,berea de 2 feluri: Becks, și Slavena, berea lor, de departe mult mai buna decât Becks. Vin alb, vin rose, vin rosu. Deserturi la discreție,inclusiv torturi,inclusiv înghețată. Dacă ar fi să acord o nota acestui local, ar fi de 9,5. În primele seri nu prea au avut animație,decât doar pentru copii,care se termina în jurul orei 21,30,barul de la terasa rămânând deschis pana la 23⁰⁰,dar barul de la recepție,fiind deschis non-stop.

Mulțumim #LitoralBulgaria,Mulțumim agenției Travel Planner dacă ar fi sa ne reîntoarcem la acest resort? Cu siguranță DA. Noi am avut vederea spre oraș/munte." Constantin #ditmajestic



25 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page