top of page

HVD Club Bor, iulie 2023

Actualizată în: 6 oct. 2023

Salutare grup! Tocmai ce am venit din vacanta și m am gândit să vă las câteva poze de la HVD CLUB BOR -Sunny Beach, sejurul a fost acizitionat prin Travel Planner la prețul de 857 de euro, perioada 16.07-21.07.2023 doi adulți și doi copii (0-2 ani).

Hotelul este foarte bine întreținut și personalul foarte primitor ! Hotelul este amplasat foarte aproape de plaja-5min prin spatele hotelului, iar seara după ora 18 prin fata hotelului, deoarece se închid porțiile in spate .

Camera spațioasă ,curată ,așternuturile schimbate și curățenia este făcută zilnic mini barul din camera conține 2 beri, 1suc cu paiul, 2sticle de vin mici, 1 punguța cu jeleuri și doua batoane de halva Aparat de cafea lavazza in fiecare camera Design de nota 10 Baia foarte spațioasă, dotata cu tot ce este necesar, foarte curată Pe balcon se afla 2 scaune, o masuta de cafea și un uscător de rufe Piscina: Curată (apa este puțin rece dimineața) Poll bar și Snack bar, in caz ca nu te poți duce sa servești masa in restaurant Fructe ,dulciuri și înghețată Prosoapele, șezlongurile și umbrele gratuite Parcare gratuita, micuța, la umbra si păzită Restaurantul este foarte curat, mâncarea diversificata, nu sunt prea multe feluri, dar ai de unde alege. Mancare la borcan (bebe) de data aceasta nu au mai avut și lapte praf pentru bebeluși Preparate din carne, supe, pizza, paste, salate, aperitive etc Dulciurile foarte bune, felicitări ! Băuturi la pet (apa și bere la doza fără alcool ) Aveam și cappy la cutie și sticla de plastic, dar te serveau la pahar, dozator de suc separat, aparat de cafea, bere draft.

Totul a fost ireprosabil, curat, sigur și o atmosfera deosebita! Pentru cele mai bune oferte recomand Travel Planner!" Iulia #hvdclubbor


15 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page