top of page

Melia Grand Hermitage, iulie 2023

"Review Melia Grand Hermitage - iulie 2023 - Nisipurile de aur

Bună ziua, în urma multor postari mai puțin pozitive am hotărât să încerc să fac o recenzie mai amănunțită. Am avut ALLINCLUSIVE - NU LEVEL.

Moment in care am ajuns /

Ziua 1:

: am ajuns în jurul orei 09:00, moment în care ne-au cerut documentele necesare și ne-au oferit pliant tip hartă, tabelul cu orarul și am achitat parcarea (25 Leva/zi în fata Hotelului deși ne-au lăsat sa alegem dacă preferam sa parcam în subteran). Cei de la recepție au fost foarte drăguți, disponibili și absolut toți vorbeau engleza (deși citisem ca nu este asa în alte comentarii răutăcioase despre hotel), motiv pentru care am fost mai ușurată. Imediat după acești pași, am primit brățara, datorită căreia am putut "explora/accesa" diversele repere non-level de pe harta (am avut access la baruri, piscine, restaurant etc.) dar nu la camere, in care ne-au lăsat să întram doar la 15:20. Piscine + Activități ziua si seara:

: ne-am simțit chiar foarte bine aici! S-au făcut zilnic multiple activități atât pentru copii cât și pentru adulți (water polo, water volley, volleyball la terenul de nisip din gradina etc. - am atașat poză cu tabelul ) S-au făcut variate spectacole atât sus la terasa cât și la scena jos (The stage), Pana pe la 21:00 au fost spectacole/jocuri unde se distrau copiii de minune și de la 21:30 au început spectacole pentru întreaga familie (acrobatice, spectacole de magie, etc. - am atașat video). Acces la tobogane Gratuit! Mâncare:

: Spre surprinderea mea, a fost chiar bine, au fost foarte multe feluri de mâncare, unele gătite pe moment - puteai alege exact cum doreai să mănânci acel ceva, mai în sânge sau mult mai gătit, au fost sortimente de toate feluri, mai ales cinele au fost excelente. Dimineața puteai alege din 3-4 tipuri de salam, 3-4 tipuri de brânză, crudități, cereale, ceai, cafea, ouă, omleta, bacon, clătite, gofre, croissant si multe altele! (Chiar nu am avut ce reproșa la capitolul calitate/mâncare ) : prăjituri destul de bune, mai ales barcutele si înghețată, au fost foarte bune (deși citisem că înghețata, nu e mereu disponibilă, chiar am găsit mereu) : gălăgia produsă de unii copii din restaurant care țipau non-stop și părinții nici măcar nu se uitau la ei Camere+ Băi + Locație, : : super faine, mari, aerisite, în baie există atât cadă cât și dus, produse pentru igiena personală, gel de dus, șampon, balsam (poza). Patul a fost schimbat o zi da, una nu, deci a fost perfect! Au fost foarte foarte atenți la detalii, ceea ce ne-a plăcut foarte mult.

: Masa de biliard , 2 mese ping-pong , 2 table de șah, Darts, etc. : Barurile Sunshine de pe terasă, The stage în grădină (la scenă), Roma sus la recepție și cel de pe plajă. Aici pot spune ca băuturile au fost destul de ok, deși unele nu au fost pe gustul meu. Marea: Marele minus: pentru a ajunge la mare trebuie coborâtă o pantă sau ai opțiunea de a alege scările, în funcție de preferințe, personal mi s-a părut puțin obositor dar acest aspect este subiectiv. În apă era plin de bolovani (chiar și de 20 de cm +), dacă am ajuns la 9:00 nu am avut nici o șansă să prindem șezlong căci majoritatea erau rezervate (la fel și la piscină), mai mult decât atât am văzut unii oameni care se certau aprins pe tema "eu l-am luat primul". Prezența aricilor de mare, soțul meu a fost înțepat în mână. Per ansamblu, pot spune că a fost un concediu plăcut!! Ps: nu va mai lăsați speriați de comentariile negative, asa cum am făcut eu Ps2: am atașat și meniul de la Bar/ Panini + Harta hotelului + Orar pentru All Inclusive. Enjoy!" Denisa #meliagrandhermitage



52 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page