top of page

Melia Sunny Beach, august 2023

"După o zi ușor aglomerata din cauza incidentului de la PTF Giurgiu, am ajuns la Melia Sunny Beach, datorită partenerilor de încredere Litoral Bulgaria : cei de la Travel Planner care mi-au oferit aceasta mini-vacanta la un hotel absolut superb (premiu câștigat în urma campaniei #SuntInfluencerTravelPlanner, aflându-mă printre câștigătorii lunii iunie).

Bineînțeles cei de la agenția Travel Planner sunt experți în ceea ce privește organizarea vacantelor pe litoralul bulgăresc și nu numai, oricând putem regăsi pe site-ul acestora super oferte. Ce m-a surprins în mod plăcut a fost faptul ca am primit toate informațiile care mi-ar fi putut fi necesare (detalii despre asigurarea de călătorie, vigneta, situația parcărilor, rute, curs valutar etc) atât în mailul inițial (cel prin care mi se transmitea voucher-ul de cazare), cât și în reminderul transmis cu 2 zile înainte de check-in. În plus, încă o dovada a faptului ca sunt profesioniști: pun la dispoziția clienților un număr de telefon de urgenta pentru rezolvarea eventualelor situații problematice.

Despre lanțul Sol-Melia deja se știe ca oferă servicii de o calitate excepțională. Melia Sunny Beach este primul hotel din acest lanț la care ajung.

Am apreciat din start faptul ca am găsit rapid loc de parcare în parcarea privata a hotelului (15 leva/ noapte, păzită, cu bariera), deoarece este important sa știm ca mașina este în siguranță pe durata șederii noastre.

Un alt plus ar fi faptul ca personalul este vorbitor de limba engleza și am putut comunica fără probleme. Ni s-au înmânat rapid brațările, care au și rolul de a deschide camera (nu mai este nevoie de alta cheie, cartela). De asemenea ni s-a explicat ce restaurante putem regăsi în cadrul hotelului, ni s-a prezentat harta acestuia, pentru a ne putea orienta (este un complex destul de mare, având mai multe corpuri, restaurante, piscine și așa mai departe) și ni s-a indicat programul meselor.

Camera rezervata este în corpul B al complexului, este o dubla standard, cu vedere laterala la mare, după cum se poate observa din pozele și clipurile atașate acestei postări.

Totul este impecabil, curățenia ireproșabilă, camera spațioasă, un mare plus este cada din baie (mai ales pentru familiile care au copii, în special copii mici), totul funcționează fără probleme (ma refer în special la AC, minibar), exista inclusiv seif în camera.

Cina am servit-o în cadrul restaurantului din corpul B, cel cu specific iberic, tot ce am ales a fost delicios! Mâncarea diversificata, consider ca exista cu siguranță ceva pentru toate gusturile, mai ales ca în cadrul complexului sunt restaurante cu specific diferit (indian, chinezesc, bulgăresc, italienesc) la care au acces toți clienții hotelului.

Voi reveni și cu alte detalii pe măsură ce voi descoperi și celelalte facilitați oferite de acest hotel." Georgiana #meliasunnybeach



16 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page