top of page

Palm Beach, septembrie 2023

"Bună tuturor! Am rămas datoare cu o recenzie pentru vacanta câștigată la Palm Beach Hotel, Golden Sands, în perioada 5-7 septembrie.

Având copil mic am plecat din Piatra Neamț pe la ora 3 dimineața pentru a fura câteva ore de somn în mașină.

Am ajuns la hotel la 11:30 și pentru ca ploua am zis sa încercam sa vedem pe la ce ora am putea sa ne cazam. La recepție un domn extraordinar ne-a oferit rapid un loc de parcare, a ieșit personal și ne-a îndrumat, apoi ne-a invitat la barul din lobby pentru a servi o cafea, iar copilașii sa se joace la locul de joaca din interior, camera urmând a fi gata în scurt timp. La 12:15 am primit cheia de la cameră, etaj 5 vedere frontala la mare, o minune de priveliște. În cameră pat suplimentar pentru fetita de 6 ani și un patut de bebe pentru cea de 1 an. În ceea ce privește condițiile de cazare pot spune ca a fost bine, nu de 4 stele, dar ok. Importantă a fost curățenia, nu faptul ca usa de la baie era în partea de jos umflata de la condens sau geamurile urate de la balcon( nu erau murdare, doar urâte).

Brățările ne-au fost puse la ora 14:00 dupa ce se termina cu prânzul, pentru ca în ceea pe privește mancarea, ziua începe cu o gustare la ora 16:00 și se termina cu prânzul la plecare. Mâncarea nu pot sa spun că a excelat în vreun fel, dar nici nu mureai de foame, aveai de unde alege, la noi a fost o problema, eu cu fetita mică fiind la regim fără lactate din cauza unei alergii, însă am găsit mereu ceva.

Micul dejun același în fiecare zi, crenvurști, terci de ovaz, lapte cu gris, fasolea nelipsita, câteva preparate dar foarte puține și ouăle fierte sau scrambled eggs. Asta în restaurant, afara se făceau pe loc, ouă ochi, omlete, clătite, gogoșele. Desigur, fructe, cereale, dulcețuri, mierea cu faguri(aceea dispărea imediat cum era scoasa ... in borcanele unora... am rămas șocată..si nu, nu erau români). La prânz doua feluri de ciorbă, carne - peste, pui, berbecuț, porc, salate, garnituri - cartofi, orez, tot feluri de legume gratinate. Per total ok. Plus ca la fel ca la micul dejun se găteau afara pe loc diverse ... La gustarea de la ora 16... am fost o singura data și am găsit 2 feluri de sunca, parizer sau ce o fi fost ala, cu 2 tipuri de cașcaval, câteva prăjituri foietaj și 3 4 feluri de fructe, cam aceleași la toate mesele. Mere, nectarine, prune și struguri. Cina ok, se prepara afara în fiecare seara câte ceva la gratar, sau shaorma, iar la vitrine cam același lucru ca la prânz...

În ceea ce privește băuturile pot spune ca deși erau la dozator, aveau gust plăcut, iar bauturile alcoolice gen cocktail se pregăteau cu simt de răspundere, aveau un gust extraordinar, soțul fiind impresionat. Plaja... o minune, păcat ca marea a fost cam agitată și nu am reușit sa intram decât 1- 2 m, valurile fiind foarte mari. Am găsit mereu șezlonguri chiar dacă mergeam undeva la 9 jumătate chiar 10 pe plaja. Piscinele, au fost atracția fetiței mari, dacă ar fi avut cum ar fi stat numai acolo, apa încălzită, animatorii prezenți cu ei și făceau tot felul de joculețe frumoase împreună, ceea ce a fost un mareee plus pentru noi.

De asemenea, seara după cina animatorii făceau o multime de activitati plăcute cu copilașii și se vedea ca ceea ce fac, o fac cu plăcere, iar distracția era maxima! La plecare am predat camera pe la 11:30, am plătit parcarea 30 de leva și pana pe la 14:00 am rămas la piscina. Mulțumim Litoral Bulgaria pentru vacanta oferita!"


18 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page