top of page
Poza scriitoruluiLitoral Bulgaria

Recenzie Grifid Sentido Marea, august, 2022

Actualizată în: 22 mar. 2023

"Buna ziua, oameni dragi!

Las aici o recenzie lunga, poate va este de folos, cum si mie tot o recenzie detaliata m-a ajutat sa plec la drum cu voie-buna inspre destinatia aleasa.

Asa cum va ziceam mai acum ceva timp, am ales pentru anul acesta, tot Bulgaria, insa Nisipurile de Aur. (8-14.08.2022).

Am mers pe mana sotului la Hotel Grifid Sentido Marea,golden Sands si bine am facut! Am ajuns la destinatie cu bine, la receptie am asteptat 2 minute pentru a fi preluati de receptioneri care sunt cu zambetul pe buze, explica clar, oferindu-ne toate informatiile si ajutorul. Dupa ce am primit cartelele pentru camere, am fost ajutati de un baiat pentru a ne duce bagajele, ulterior am fost insotiti de alt baiat spre locul de parcare a masinii. Parcarea este destul de departe, baiatul se misca extrem de repede si daca cumva nu esti pe faza, risti sa ii pierzi urma, insa am inteles ca nu suntem doar noi de care se ocupa, asa ca "fast" si el si noi. Ajunsi in camera am fost placut impresionati despre faptul ca era o camera spatioasa, cu vedere la mare caci asta rezervasem, paturile curate, confortabile, tv functional, mini-bar in care am gasit apa plata, suc doza pepsi si mirinda, bere doza, ceaiuri la plic, cafea instant, zahar, AC. Sectorul de baie este divizat, intr-una din incaperi fiind zona de dus si chiuveta, iar in cealalta incapere fiind toaleta (aici intr-adevar m-a izbit un miros puternic de urina si 1 strop de urina pe colacul wc-ului). Am rezolvat problema cu mirosul si pata prin aplicarea unui gel de dus (caci asta mi-a fost la indemana) pe capacul wc-ului cat sj pe jos peste care am turnat 1 l apa (mi-am dat seama ca nu a fost curatat wc-ul si asa, oarecum le-am determinat pe doamnele de la curatenie sa o faca mai cu simt de raspundere, lucru care s-a si intamplat). Curatenie se face zilnic in camere, prosoapele care trebuie schimbate este nevoie sa fie lasate pe jos pentru ca doamnele sa stie sa le ia. (asa ni s-a comunicat). Se acorda pe cartela, prosoape pentru plaja, pe care tot pe cartela le predai, insa daca nu este la acel departament nicio persoana, le poti preda la receptie, fara probleme. Pentru ca am ajuns dupa masa de pranz, am fost indrumati sa servim de la masinuta de pe plaja, hot dog, gogosi, sucuri, bauturi alcoolice sau non-alcoolice, cafea, expresso, inghetata sau prajituri, unde am intalnit personal zambitor, glumet, curat!


Hotelul are amenajat pe plaja si o piscina cu tobogane, loc de joaca pentru copii, ceea ce este extraordinar (noi avand un baietel de ziceti ca e intors pe cheita). Plaja are nisip fin, sezlonguri cu saltelute, umbrele, masute pentru care nu este nevoie sa platesti in plus.

Cum am mai citit pe grup, dar cum am si constatat personal, intrarea in apa nu este lina, este abrupta si destul de periculoasa pentru copii, persoane mignone ca mine sau persoane mai in varsta. Mesele pe care le-am servit pret de 7 zile au fost oarecum repetitive insa gatite foarte gustos (miel, porc, vita, peste) si cred ca doar cei carcotasi ar putea fi nemultumiti! Eram intrebati cate persoane suntem si unde dorim sa servim masa (interior sau exterior) si ne cautau masa libera, ne conduceau, toate astea cu zambetul pe buze. Bauturile foarte bune! (compar aici cu alt hotel din Bulgaria unde am fost). In fiecare seara la terasa-piscina (alta piscina decat cea de pe plaja pentru copii) am avut parte de mini-disco pentru cei mici, cu diverse activitati, urmate de cate un spectacol de muzica, de dans etc., unde cat timp am fost spectatori puteam consuma diverse bauturi puse la dispozitie de un mini-bar de pe terasa. A fost organizata si o petrecere pe plaja (Pink Party), unde am baut un super cocktail si ce credeti?!...am castigat si un concurs de dans, ca premiu primind un prosseco si o mascuta. (multumesc aici tuturor romanilor mei, dar si celorlalti care au fost prezenti pe plaja si s-au prins in trenuletul format de mine pentru a ma ajuta sa castig). Desigur ca am vrut sa incerc si serviciile de masaj pentru care se plateste extra (89 leva - 50 minute masaj de relaxare si 89 leva - 30 minute masaj facial), dar care mi-au facut zilele si mai relaxante, pentru ca am intalnit si acolo oameni misto, cu care am ras, m-am imprietenit si care, chiar isi doreau sa ne simtim bine. Ne-am inscris intr-una din seri la restaurant unde puteam servi a-la-carte, si am fost serviti CA LA CARTE! Sunt foarte multumita de alegerea facuta si da, as repeta-o cu drag, oricand. Dar, trecand peste toate cele povestite, vreau sa va spun ca este o munca colosala din partea tuturor celor care lucreaza acolo. Am vazut adolescenti dar si adulti trecuti de 50 ani, care lucreaza acolo, zilnic, de dimineata pana seara, debaraseaza, conduc turistii la mese, fac curatenie, chef-ul bucatar intreaba turistii daca este totul ok, daca este buna mancarea, bucatarii care lucreaza la diverse sectoare, zilnic si li se vede oboseala pe fata ...este ceva pentru care nu ai voie sa fii carcotas, nu ai voie sa te deranjeze mici detalii care se pot intampla oriunde.

Ce am invatat de la concediul asta? Ca mereu daca ai decenta, educatie si zambesti poti face ziua ta si a altora mai frumoasa! Sa auzim de bine!" Corina Elena #sentidomarea


31 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page